Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno klucz na allegro

Krishma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup sobie, ja kupiłem też z tej aukcji zaufany typ :).

@up jeżeli chce kupić na allegro to niech kupi, mi też było wygodniej przez allegro .

pozdro :)

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

2xUp, nie zgodze się z Tb. Jeśli mądrze się weźmiesz za zakupy, nie będziesz żałował. Ja osobiście nie znam sie na tych paysafecardach, paypalach etc i zawsze kupowałem gry na allegro. Bf 3, l4d2, cs, warz, premium do bf 3, i nigdy nie miałem problemów. Warz kupiłem za 6 dych - package za 15 dolców, a nie 25 dolców za 50 złotych.. ( od kiedy dolar kosztuje 2 złote.? :O ). Ta aukcja 6 dyszek za 15$ package wydała mi się dużo bardziej wiarygodna niż coś, co jest o 1/3 tańsze.. Podrzuce Ci jutro linka tam, gdzie ja kupowałem na allegro. A co do innych firm i sklepów na allegro z keyami do gier, polecam najbardziej przeze mnie sprawdzoną - fabrykakluczy.pl ( strone www też mają ). Mam od nich wiele kluczy ( niekťóre rok, jak np bf i premium ), każdy mi odradzał od nich kupowanie - ale jak przyszło co do czego , to oni płakali, nie ja. ;) Dodam jeszcze, że w 90% aukcji w package 25$ nie dodawali guest key, bo sprzedawali na osobnych aukcjach - ja swoje dostałem.

Opublikowano

Nie kupuj -_- idz na priva... na globie jest syf aktualnie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...