Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balantia.pl - biały lew +30% expa, czy dzik wojenny +20% silny przeciwko potworom

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na balanti i zamierzam kupić w is tego lwa lub dzika. Moja postać to body, na razie 31lv, dobijam 35lv i aure/berek robie na G, możliwe, że aure dobiję na 35 też na P. Co będzie potem lepsze do expa ? Wierzchowiec 30 expa czy 20 na mobki ? Jako body będę bił dosyć dużo, ribek bd z dobrymi śr+35. Oba wierzchowce są na 480h, więc ponad 28k minut czyli starczy na długo, nawet nie wiem czy tyle dobije minut na tej postaci. A może lepiej kupić militara który jest na stałe ? Piszcie swoje opinie, oba wierzchowce jak i militar kosztują po 19zł. Nie pisać mi nawet, że jestem noob, bo wydaję kasę na priva, bo to moje pieniądze i mogę robić co chcę. Proszę o odpowiedzi z uzasadnieniem, oczywiście daję lajki

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Jako że jesteś bodym , to posiadasz dużo ataku więc na potwory nic nie potrzebujesz .Kup se wierzchowca do expa.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam lwa. Skille masz ogarnięte z tego co piszesz, więc nie ma sensu kupowania na metiny. Kup lwa i z pewnością starczy Ci do dobicia conajmniej 90lv.

nanicz.png

Opublikowano

Właśnie o to chodzi , zależy do jakich celów użyjesz swojej postaci. Jeśli chcesz metki szybko ubijać to chyba bardziej 20% moobki. Jeśli chodzi o exp to co innego. Wspominałeś , że wierzchowiec będzie na bardzo długo , więc nawet bez bonu do expa nieźle sobie dasz radę ;) Rozumiem , że Balantia to Hard , lecz ostateczny wybór należy do Ciebie , jednak moim zdaniem lepiej sobie dorabiać na dropie więc : 20% Moobki

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...