Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs "Jak wytresować smoka?"

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Naciąganie zasad regulaminu może doprowadzić do dyskfalifikacji.

Chodzi o to??:

wiesz kto ma wygrać?

Gerbi!

Bo to jest przekupstwo!

I nawet ja tego nie toleruje!

Opublikowano

http://www.mpcforum....a/#entry5977297

Nie o to nam chodzilo :)

Musisz wymyslec jakas ciekawa historie o wytresowywaniu smokow .

Znowu wrzucisz pracę, niby przypadkiem i jakimś cudem wygrasz 1 czy 2 miejsce? :D Bo jeśli tak to branie udziału w konkursie mija się z celem. ;p

I dam sobie rękę uciąć, że nie będziesz patrzył obiektywnie na prace tylko wyżej ocenisz tych, których lubisz bądź którzy Ci nie zaszli za skórę.

Mam rację? ;>

//ElPadrino : Nie znizam sie do Twojego poziomu

//Do mojego poziomu? A co ja złego zrobiłam? Złym jest żądać uczciwości?

//mozna na pw ._.

//Masz rację. Ale wkurzyło mnie to niemiłosiernie. I chyba nie tylko mnie. A nawet wydawałeś się być w porządku.

Opublikowano

Tzn?

Jak np. zrobisz ładnie kolorowo albo gimpem czy innym programem graficznym, to to nic Ci nie da.

Chodzi o to??:

Bo to jest przekupstwo!

I nawet ja tego nie toleruje!

Np.

@up wyniki są zmienione więc nie widzę problemu

Opublikowano
Jurorzy: ElPadrino12, linoskoczek

EjPadrino nadal jest w jury?

Bo już nie ma moderatora, albo oddał, by móc wziąć udział w konkursie.

Opublikowano

Już to załatwiłem wczoraj, Antix zgodził się oceniać :)

@Siffy nie wiem czy coś edytowałeś, bo nie zauważyłem. Chciałem, żeby miało to mieć dość mały związek z LC, ale teraz i tak jest lepiej niż było.

Opublikowano

EjPadrino nadal jest w jury?

Bo już nie ma moderatora, albo oddał, by móc wziąć udział w konkursie.

Awww kocham Cie za to info <3 ... albo nie dalej Cie nie lubię ale kocham za to info xdd

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Bo pisałeś linoskoczku, że ten poradnik ma mieć związek z Last Chaos, ale nie ma być to napisane tak wprost. I generalnie czy będzie brane pod uwagę bardzo to. że coś nie jest dokładnie i do końca opisane tylko tak 'z grubsza'? :P Bo teraz nie wiem czy lepiej zostać przy pierwszej wersji, która jest taka ciekawa i całkiem fajna czy podopisywać coś jeszcze, co by wyraźnie wskazywało na tresowanie smoka w grze? :P

Opublikowano

Związek z grą ma być minimalny. Możesz sobie nawet wyobrazić, że masz własnego smoka i co zrobiłabyś, aby wyrósł na wierzchowca, jest to konkurs dla kreatywnych ;)

Opublikowano

Związek z grą ma być minimalny. Możesz sobie nawet wyobrazić, że masz własnego smoka i co zrobiłabyś, aby wyrósł na wierzchowca, jest to konkurs dla kreatywnych ;)

No dobrze to mniej więcej wiem co zrobię. :) A jeszcze jedno - jakby to było napisane tak, że właściwie tylko osoby obeznane z LC zrozumieją 'drugie dno' niektórych zdań to nie będzie źle? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zobaczymy. :) Pozostaje czekać na wyniki, które będą 'o bliżej nieokreślonej godzinie'. ;) Ja mam swoje typy na 3 miejsca, zobaczymy czy się sprawdzą. ;)

EDIT:

Moje typowania sprawdziły się w 100%. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...