Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatna lub niepłatna.

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie kożystam z wersji tej niepłatnej (chyba pirackiej). Chciałbym przejść na wersję płatną, ale nie wiem czy się mi opłaca. Co wogóle daje ta wersja płatna? Z tego co słyszałem to można skórkę postaci zmienić, grać na serverach premium (tak to się chyba nazywa), itd. Płaci się za taką wersję jednorazowo czy to jest jakiś abonament? Czy posiadając wersję płatną mogę grać z ludźmi którzy mają tą wersję niepłatną? Bo odwrotnie wiem że się nie da.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Jednorazowo, przywileje wymieniłeś tylko zapomniałeś o świadomości że posiada się oryginalną grę i zarezerwowany nick na stałe, który sie jednorazowo wybiera. Tak mozesz grać z ludzmi nie posiadającymi premium. Opłaca ci się.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Mając orginalnego minecrafta:

+ Możesz wgrać własnego skina

+ Możesz wchodzić na serwery PREMIUM

+ Zero problemów z aktualizacją

+ Możesz grać na każdym serwerze (Wymagające premium, lub nie)

+ Posiadasz orginalne konto.

Mając pirata:

- Nie możesz wejść na serwery PREMIUM

- Nie możesz wgrać własnego skina

- Brak orginalnej gry

8372383248.png
Opublikowano

Daje to, że nie okradasz Notcha...

Jak można w ogóle coś "piracić"?

To tak, jakbyś przyszedł do salonu i zajebał Audi A6 z salonu...

No i dodatkowo masz te skiny i inne przebieranki.

5465845486.png

Opublikowano

Wiesz w Polsce jak by nie patrzeć to ciężko się żyje i powadzi się różne przekręty żeby przyoszczędzić. A teraż chcę kupić bo się fajnie i ciekawie gra. Nie chodzi o to że pirace na każdym kroku gdzie mogę grę pobrać, pożyczyć, kupić (piracką) to robię coś takiego. Staram się jak tylko mogę by nie piracić, ale nie zawsze się da. Podsumowując temat: opłaca się kupić MC. A jeżeli bym miał okazję kupic konto z alfy to kupować? Czy się nie opłaca? Są jakieś różnice między kontem zakupionym teraz a wtedy gdy były alfatesy?

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Teraz nie kupisz już alfatestowych kont. No chyba że jakieś stare ale bym nie ryzykował bo to może być wkręta podobna do sprzedaży kont non-premium. Kup lepiej sobie gdzieś w sklepie z tanimi kejami. Wtedy masz pewność że wszystko ładnie zadziała i masz gwarancje na klucz jeśli nie zadziała :)

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano

WygrajGry.pl

http://wygrajgry.pl/ref/194221

Zgarniaj oryginalne gry komputerowe za darmo!

Weź udział w konkursie i wygrywaj najnowsze gry takie jak:

I wiele innych!

Dołącz już teraz!

http://wygrajgry.pl/ref/194221

Rejestruj sie i zdobadz gre!

Nie daj se nabrać na takie coś ! To jeden wielki FAKE !! Tam nic nie wygrasz.Premium kupuj tylko na minecraft.net, nigdy na allegro !!!Premium jes na zawsze na wszystkie wersje minecrafta (Nawet te, które wyjdą)

Opublikowano

Nie daj se nabrać na takie coś ! To jeden wielki FAKE !! Tam nic nie wygrasz.Premium kupuj tylko na minecraft.net, nigdy na allegro !!!Premium jes na zawsze na wszystkie wersje minecrafta (Nawet te, które wyjdą)

Co ty pierdzielisz, ja kupiłem na allegro za 30 zł i mam do dzisiaj a kupowałem jak była wersja 1.7.3

Opublikowano

Dam Ci tutaj po jednym przykładzie:

Tutaj możesz spokojnie kupić gift coda. Sam go tutaj kupywałem, nie ma tutaj najmniejszych problemów technicznych. Paru kolegów też tutaj kupiło i do dzisiaj cieszą się orginalną grą.

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-klucz-gwarancja-24-7-auto-i2916397354.html

A tutaj zwykłe konto, gdzie podają Ci tylko LOGIN i HASŁO. Jest to 100% fake.

http://allegro.pl/minecraft-konta-gift-code-premium-i2913659093.html

Prosty przykład oszustwa.

"* NA KONCIE JEST KATEGORYCZNY ZAKAZ ZMIANY LOGINU I HASŁA KAŻDA TAKA PRÓBA ZOSTANIE PRZEZ NAS ZWERYFIKOWANA, A KONTO ZOSTANIE ZAWIESZONE."

8372383248.png
Opublikowano

Daje to, że nie okradasz Notcha...

Jak można w ogóle coś "piracić"?

To tak, jakbyś przyszedł do salonu i zajebał Audi A6 z salonu...

No i dodatkowo masz te skiny i inne przebieranki.

Jakby nie piraty to 90% ludzi nie kupiłaby Minecrafta :) Nie wieżę, że ty nie grałeś najpierw w pirata zanim nie kupiłeś premium :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...