Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czym grać

seba1298

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam dylemat czym grać na Soldku jak i Gunnerze. Na Soldzie zastanawiam się czy grać Ak74+ Uber Gerhart/Harry czy Warfighterem i Gerhartem/Harry'm do tej pory grałem na dwa te SMG ale z biegiem poziomów już jest trudniej i nie ubija się tak łatwo i potrzeba pistolet. Na Gunnerze myśle nad M249 Tier 1+ M249 czy M249 Tier 1 + Sg 590. I jeszcze zwracam się z zapytaniem czy opłaca kupić się Dragon Fire? Otóż jeszcze chciałbym poznać waszą opinie kogo wybrać jako maina. Obydwoma klasami gra mi się fajnie i przyjemnie aczkolwiek muszę wybrać którą w końcu obrać główną droge gdyż grając na dwa fronty nie osiągne nigdy w pełni perfekcji z daną klasą także proszę o wasze opinie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie opłaca się kupować AK, bo to niczym nie różni się od Ratunku Rudolfa, bronie różnią się tylko wyglądem i dźwiękiem.

Tak samo jest z M249, kup sobie super szwajcara bo to to samo.

A na gunnerze nie bierz karabinu na daleki zasięg. Lepszy jest Shotgun na daleki dystans.

Dragonfire to dobra broń przeciwko piechocie, ale nie jest dobra przeciwko pojazdom.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...