Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - LC.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żądam unieważnienia konkursu z działu LC. Przepraszam bardzo, ale to chyba nie jest w porządku, że juror konkursu wygrywa nagrodę? To chyba już jakaś paranoja jest. Do tego sam pisał (ale już usunął), że nie bierze udziału w konkursie. To był organizator! No cholera jasna to jest jakaś parodia już. Gratuluję moderatorom działu, którzy organizują konkurs i sami go wygrywają, pozdrawiam!

Sam na siebie głosował? Super.

+ uważam, że reszta nagród została rozdana po znajomości

Opublikowano

Jeśli to prawda to beka mocno.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Lol, co za idioci. ;)

Widać, jacy to modzi są na tym forum. :D

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/812066-wyniki-swiateczny-konkurs-z-last-chaos/#entry5975875

Zajął 2 miejsce, bo pierwsze to byłby mega przypał. A pomińmy to, że jego praca była co najmniej słaba i były o wiele lepsze zasługujące na to wyróżnienie.

Opublikowano

To chyba jakiś żart.

Patrzcie co kilka razy pisał:

cc0c7t.jpg

Czyli wszystko jasne.

Opublikowano

To jest poprostu skrajna nieuczciwość... i jestem pewna, że w ogóle wrzucał swoją pracę od razu z zamiarem wygrania. Sam na siebie głosował? Paranoja...

edit: hahaha, no Padrino zamknął tamten temat, bo jest zbyt niewygodny dla niego. Norma.

Opublikowano

Oczywiście blue zostaje anulowane, tak?

Mam nadzieję. W ogóle uważam, że głosowanie było ustawione i konkurs powinien być w ogóle unieważniony bądź głosowanie powinno być zrobione publicznie. ;o

Opublikowano

Takie rzeczy zostaje pozostawić bez komentarza ... Organizować konkurs i go samemu wygrać. Super. Szkoda tylko, że to dla koloru i dla lenia w dupie aby nie zagrać w jakimś innym konkursie. NIGDY Dawno nie było (do teraz) konkursu w którym wygrał moderator owego działu.

@down

BEKA xD

Opublikowano

Takie rzeczy zostaje pozostawić bez komentarza ... Organizować konkurs i go samemu wygrać. Super. Szkoda tylko, że to dla koloru i dla lenia w dupie aby nie zagrać w jakimś innym konkursie. NIGDY nie było (do teraz) konkursu w którym wygrał moderator owego działu.

Był. Kiedyś zrobiłem wszystkich w konia w terrari, ale byłem sprytniejszy niż ten koleś :P

PS: I skromniejszy :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Z tego co widzę to Padrino nie ma tej plakietki

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...