Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam już z taki eq radę na setau.

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja postać to 78lvl mental z 950 obrony (z silnym) oraz 11,5 k hp.

*Hełm na 61 lvl z bonem 20% na diabły, zamierzam ulepszyć go do +9 (obrona została podana po ulepszeniu hełmu)

*Truta +7 34% średnie, bez bonów, kd: penetry, potwora, krytyka +4

*Skórzane kozaki +9 z bonem +1,5k pż

*Bransoleta z nieb. łez +5 bez bonów (do kupna)

*Kolczyki (na 36lvl? dają pż ale nie są to ametystowe tylko te słabsze troszkę) +5 z 10% na strzały lub ebonki +9, bez bonów.

*Stalka +6 z 5x bon: +30 ataku, 6% na miecze, kd speeda, uchylenia, odp. na strzały +4.

*Naszyjnik z nieb. łez +7 z bonem 2k pż

*Lwia tarcza +9 z 5x bon: ono, 10% na diabły

Wszystko pozostaje do kupna i nie chcę tracić krwistego, gdyż jest to moja jedyna forma zarobku.

Wiem, że eq jest słabe ale wszystko to pozostaje do kupna lecz chcę wiedzieć czy już będę dawał radę na 2-5 grupek setau(zwykłe)?

I czy będzie to lepszy pomysł na expa niż w v2? (buff jeszcze nie ma 75lvl ale załóżmy, że buff będzie już)

Buffy:

-pomoc: ~31%

-Błogo: -||-

-Odbicie: ~34%

Opublikowano

Kup bransę najlepiej z hp, diabły, % do pż, mixnij stalkę żeby były hp (najlepiej jeszcze strzały i % do pż) oraz kup ebo+9 z % na diabły/strzały. Z takim już powinieneś powoli dawać radę :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Silne na grote raczej nie konieczne jest więc z deffem nie trzeba wojować.

Najważniejsze dla Ciebie powinno być sporo abs'u oraz HP ile się da.

ABS:

-Diabły

-Miecze

-Strzały

-*ewenutalnie można dodać też na mistyków lecz nie trzeba

Co do ekwipunku dalszego:

-Truciak zostaje bo jest w porządku

-Skórzane kozaki rewelacyjnie

-Bransa najlepiej z HP i coś na diabełki

-Ebonitki do bonowania by mialy najlepiej diably i na strzaly/miecze

-Stalka może być lub zbr. na 48lv też będzie w porządku z Absami i hp.

-Lwia tarcza zostaje

-Naszyjnik również

Buffy się przydadzą + Rosy/Wody na kryta,szycie,wart ataku oraz miksturki pośpiechu (zielona oraz fioletowa)

Opublikowano

Nie pakuj się z takim eq na setaou. Max 2 grupki ze względu na dużo obrony wg.mnie.

Lepiej exp na golemach.

Weźmiesz całkiem sporo ich, i napewno do 80lv szybciej exp będzie leciał .

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

ehh specjalisci sie odzywajo teraz dasz rade 2-3grupki senatu zwyklych oczywiscie z buffem deffa bardzo dobrze masz 30% na diably troche za malo min 50% musi byc hp tez za malo min 14-15k na senatu trzeba ebo +9 beda lepsze tylko zrob w nich sloty chyba ze juz masz (przydaly by ci sie takie 20 grota) stal wbij hp min 1,5k hp kup branze 20grota na poczatek starczy potem kupisz jakos z hp+grota i pamietaj aby miec te 14k hp kozaki sa ok maske strach ulepszaj do +7 dalej sie nie oplaca (według mnie) truta ok i co deffa to ich nie sluchaj bo co piszo to bzdury sam mam mentala 83 3xP po biologu 60% grota 28%blok 30% strzaly i 5 do pz i pierwszy spot w g2 jest mój senatu nawet pół hp mi nie zabierajo defa mam 936 (senatu nie tylko walo szycie ale i czesciej krytami senatu przy tyle defa bije mi po 150 kryt 300 a bodemu 500 kryt 1000 i myślą ze to szycie owszem szyciem walo ale nie tak czesto jak krytami) teraz lepiej expic bys mial w g1 na golemach na zwyklych senatu to ja tylko dropie za slaby exp z nich wole isc na ziny expic i buff w grocie to podstawa

Opublikowano

Także polecałbym golemy ew. mieszane i do tego mentalem którym jest dosyć ciężko tam expić bez pro eq. Ale jeśli już chcesz to po 3 grupki weźmiesz. Zrób więcej an diabły i hp więcej troche.

2nsj.jpg

Opublikowano

Wywal tego defa. Po co? Chcesz wiecej w dupe dostawac?

Nie ulepszaj helmu to moze dasz rade po 3grupki

W dupe to cie ksiądz jechał, kto ci takich głupot naopowiadał,że więcej deffa, to większe obrażenia z przeszytki? kurva oglądałes kazań FuBu czy innych pro elo gejmerów?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Powinieneś dać rade na te kilka grupek ;) Napewno wbij do bransy hp i diabły . I gdyby buffy 40+% to napewno łatwiej .

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...