Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wypakować APB ze Steam

obzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak można wypakować grę APB ze steam tak aby móc uruchomić grę bez ingerencji steam

Ponieważ dostałem bana od PB (Error 10008) i przy zmianie rejestru i mac adresu nie bardzo to pomaga gdyż myslę ze przez to ze steam próbuję się zalogować na zbanowane konto automatycznie banuje mi następnie konta na które próbuje się zalogować

Opublikowano

Wejdź w folder gdzie się zainstalował steam ja mam D:/Steam/Steamapps/common/APBreloaded Następnie binaries i masz APB.exe

potem musisz wyłączyć steam i wtedy powinno działać ;) mam nadzieje że pomogłem :)

@Edit

no może i tak więc wątpie żeby to zadziałało -_- ale niech spróbuje może się uda :)

76561198053978450.png

Opublikowano

Jak wyłącze steam to działa jak odpale przez launchera ale mam takie 2 pytanko czy da sie usunąć konto przypisane do steam? aby miec autologin do innego konta?

Opublikowano

Nwm jeszcze takiego czegoś nie próbowałem żeby wypisać konto ale chyba trzeba się wylogować ze steam na inne żeby przypisać do innego.

Spróbuj na inne konto ,a jeżeli masz coś na tym koncie to jedyne co ci zostaje to ściągnąc z G1 clienta ,a usunąc tego.

Tylko taki sposób mi się nasuwa na myśl.

76561198053978450.png

Opublikowano

Andandriel mam 2 mbs i niechce mi sie sciagac z oficialnej na nowo po 2 mam to na steam po 3 10008 tak ban pernamentny ale takze banuja inne twoje konta jezeli nieusuniesz wpisu z rejestru po 4 juz niemam z tym problemu ;d ;d co zatym idzie temat do zamkniecia ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...