Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłka nożna i inne sporty

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o zarobkach w szczególności piłkarzy.

Taki Robert Lewandowski zarabia za grę w swoim klubie dostaje 120 tys. euro miesięcznie,

a Cristiano Ronaldo 1.083.000 euro miesięcznie.

Ja sie pytam dlaczego oni tyle zarabiają, a ludzie którzy ratują nam życie np strażacy mają taką marną pensję .

Proszę o wyrażenie swoich opini w tym temacie.

Jeżeli podałem jakieś błędne informacje to proszę o poprawienie

Także jeśli był już taki temat to przepraszam i proszę o zamknięcie

Opublikowano

Ponieważ mamy taki pojeb*** świat

Ratują nam życie a tacy zagrają mecz i mają tysiące

Ale tak to jest grac 2 godziny i zarobić 20 tysięcy a robić 8 godziny i zarobić marne 1000 zł

Opublikowano

NIestety już tak jest, nic nie poradzisz. Politycy u nas w rządzie też mają zajebiście duże wypłaty za to, że przyjdą na obrady zagłosują sobie i nic wiecej. Może mają troche więcej zajeć niż wymieniłem. Są rowni i równiejsi :).

Opublikowano

Cristiano Ronaldo jak byś chciał wiedzieć 1/3 swoich zarobków miesięcznych daje na chore psy , dzieci itd . ;) To też dobry człowiek . !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@UP Dobrze napisal ;)

Sprzedal zloty but i oddal 1,3kk dla biednych dzieci w jakiejs tam miejscowosci( jezeli sie pomylilem to sorki)

Oczywiscie dla mnie to jest nie sprawiedliwe , Najlepszy pilkarz za mecz powinien dostac max 50k a podstawowy strazak za uratowanie zycia 30k.

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Gówno prawda, strażak nie musi non-stop ćwiczyć i być pod presją, niby dlaczego większość może dostać posadę strażaka, a piłkarza, nie?

Chuja wiecie. Cristiano się należy jak najbardziej ta kasiora, rozdaje na hospicje oraz on ciężko trenuję, lecz co mamy powiedzieć o naszych polaczkach co gówno umieją, a i tak zarabiają niezłe pieniądze..

tyle

Opublikowano

Ponieważ polska jest bieda a rządy to już wgl porażka :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@UP2 Nie twierdze ze nie , no bo te treningi itp.

Poza tym pilkarz naraza sie w kazdym meczu na kontuzje!

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

@UP2 Nie twierdze ze nie , no bo te treningi itp.

Poza tym pilkarz naraza sie w kazdym meczu na kontuzje!

A strażak niestety naraża niekiedy swoje życie. Moim zdaniem piłkarze nie powinni tyle zarabiać, bo wyjdą na 90 minut pobiegają zmęczą się. Po meczu pójdą do szatni dostaną masaż od specjalisty. Na drugi dzień trening tylko lekki bo wczoraj miał mecz. A taki strażak po swojej akcji musi sprzęt pozbierać posprzątać. Potem jedzie do jednostki sprawdza stan osprzętu i później ma wolne.

W sumie to piłkarze teraz dostają taka kasę za aktorstwo :)

Opublikowano

Up.

Ale pracy strażaka nie ogląda ileś tam milionów osób w telewizji i na stadionie.(Tym samym ta kasa powiedzmy, że się im zwraca) Tak jak mówiłem, strażakiem może zostać prawie każdy, a piłkarzem tylko ta ELITA.

Opublikowano

Dawniej piłkarze , zarabiali tyle co nic , bo granie samo w sobie było dla nich zapłatą .

Ale przyszyły czasy transferów i wielkich zmian.Ale nikt nie chciał odchodzić .....Włodarze myśleli jakby tu takiego Kowalskiego przekonać

O ! Już wiem dajmy mu 10tys. zł miesiecznie .....Kowalski się skusił , potem chciał przejść do innego klubu , ale żeby to zrobic chiał już zarabiać 20tys. zł

No i tak mijały lata , i teraz żeby poważnie zacząć myśleć o transferze do innego klubu , rozsądnie trzeba myśleć o propozycjach zarobku 1mln + -.-

Opublikowano

No i chuj że daje na psy i dzieci, wiecie co wam powiem to że daje jakąś 1/3 pensji na dzieci to wszystko jest przemyślane i cwane! Jakby chciałbyć taki dobry to by w ogóle nic nie mówił że daje, dawałby jako anonimowy człowiek wtedy uznałbym go za prawdziwego człowieka. A tak to on sobie reklamę robi i myśli że jest lepszy w odwiecznej wojnie na linii Messi - Ronaldo. To wszystko to jest jeden wielki biznes.

AGAINST MODERN FOOTBALL!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...