Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Świąteczny konkurs z Last Chaos!

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Podaję wyniki konkursu. Mimo niewielu prac łatwo nie było, ale w końcu zadecydowaliśmy. Przy ocenianiu na szczęście się nie pozabijaliśmy, bo gustów aż tak odmiennych nie mamy.

3. -15% ostrzeżeń otrzymuje Tacoman!

2.
4875_blue.png
<-- otrzymuje ElPadrino12! (globalny moderator zaakceptował taki wynik)

1.
9368_gold.png
<-- otrzymuje KaKoke!

Zwycięzcom gratulujemy i dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w zabawie :)

Pozdrawiamy,

Team działu Last Chaos

Opublikowano

Beznadziejne wyniki. Po pierwsze ElPadrino miał nie brać udziału. Jak to możliwe, że juror wygrywa? Po drugie były o wiele lepsze prace. Dajcie spokój, żenada jak sam skurwysyn. Już Gerbi lepszą pracę zrobił niż Padrino. Kaszana i tyle.

Opublikowano

Mod dostał nagrodę, hahahah. Pozdro. Coś tu widzę, że konkurs sfałszowany

Opublikowano

Beznadziejne wyniki. Po pierwsze ElPadrino miał nie brać udziału. Jak to możliwe, że juror wygrywa?

Zacytuję samego siebie:

2.
4875_blue.png
<-- otrzymuje ElPadrino12!
(globalny moderator zaakceptował taki wynik)

Po drugie były o wiele lepsze prace [...] Już Gerbi lepszą pracę zrobił niż Padrino.

Nie toleruję tego, że ktoś chce podjąć decyzję za mnie, czyli próba przekupienia mnie (nawet jeśli jest to tylko słowne) na GG.

A tak szczerze, nie zazdrościsz troche? ;)

Opublikowano

Nie przesadza tylko idiotyzm. Widać od razu, że ustawione tak, żeby padrinio dostał te parę pikseli...

Gdyby nie był w jury to lajt, ale tak to beka z was. Internetowe żebractwo na najniższym poziomie uskuteczniane...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie przesadza tylko idiotyzm. Widać od razu, że ustawione tak, żeby padrinio dostał te parę pikseli...

Gdyby nie był w jury to lajt, ale tak to beka z was. Internetowe żebractwo na najniższym poziomie uskuteczniane...

Ja nie mialem brac udzialu,nawet to napisalem w moim ss'ie,ale Lino powiedzial ze Gerbi probowal go przekupic i przez to nie mogl wygrac.

Powiedzial zebym sie zgodzil bo inne prace sa "do ..." (nie bijcie mnie,tylko jego).

Spytalismy sie globala czy moze tak byc,on powiedzial ze tak.(Pm z pytaniem wyslalem z godzine temu a dostalem odpowiedz z 30min temu).

Opublikowano

Ja nie mialem brac udzialu,nawet to napisalem w moim ss'ie,ale Lino powiedzial ze Gerbi probowal go przekupic i przez to nie mogl wygrac.

Powiedzial zebym sie zgodzil bo inne prace sa "do ..." (nie bijcie mnie,tylko jego).

Spytalismy sie globala czy moze tak byc,on powiedzial ze tak.(Pm z pytaniem wyslalem z godzine temu a dostalem odpowiedz z 30min temu).

Ja tam bym na twoim miejscu zrezygnowałz blue i po prostu rozdał 2 nagrody zamiast 3. Well, whatever..

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiadomo,można poznać po tych jego statusach "da ktoś plakietkę? " xD

Opublikowano

Chodziło mnie o przekupstwie w sensie:

Padrino żebrał o plakietki -> GM <typu Antix> nie mógł na to patrzeć i mu dał piksela od avka <chłopak ma zjare>

@ hrabia, drogi Padrinko nie zrezygnuje bo to dzieciak, dla którego nagroda jest ważniejsza od "szacunku", ale ok.

Ok, możecie hejtować

A i ps.

Miyo dzięki <3

Opublikowano

Nie chodzi o zazdrość. Bo nawet jakbym ja miała jakieś miejsce to bym tak zrobiła. Inne prace do dupy? Jasne. Napewno lepsze niż Padrino. I tak. Uważam, że moja była lepsza.

Opublikowano

masz dowód, że mówisz?

Nie toleruję tego, że ktoś chce podjąć decyzję za mnie, czyli próba przekupienia mnie (nawet jeśli jest to tylko słowne) na GG.

cmon

jakoś przez ostatni czas miałeś humor do żartów.

wiadomość typu:

wiesz kto ma wygrać?

Gerbi!

jest przekupstwem to rośnie nam drugi El

Opublikowano

Chodziło mnie o przekupstwie w sensie:

Padrino żebrał o plakietki -> GM <typu Antix> nie mógł na to patrzeć i mu dał piksela od avka <chłopak ma zjare>

@ hrabia, drogi Padrinko nie zrezygnuje bo to dzieciak, dla którego nagroda jest ważniejsza od "szacunku", ale ok.

Ok, możecie hejtować

A i ps.

Miyo dzięki <3

Pisalem takie statusy bo na wigilie i 1 dzien swiat ludzie podostawali blue i gold membery.

Dla mnie to bylo nie fer i chcialem sprawiedliwosc.

Widze ze ten temat nie ma wiekszego sensu wiec zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...