Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wyświetlacz Samsung Gt-e1180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Samsunga Gt-e1180 wiem Staroć ale wczoraj sie bawiłem i wcisołem Tryb Oszczędzania i Wyłonczył sie WYŚWIETLACZ CAŁY i nie widze nic zadzwonić nie moge bo nie widze sms,a też nie moge napisać nagroda to 1gb na chomikuj

Dubstep Porząda Krwiii Blood For Dubstep !

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć telefon i jeszcze raz włączyć, na moim to działa i całość się resetuje. Albo wciskaj ciągle czerwoną słuchawkę, aż będziesz wiedział, że wwróci do głownego menu, jak pamiętasz to możesz wciskać przyciski, może dojdziesz do tej funkcji.

Opublikowano

macie obrazki może jakieś to dojde do tego i wyłoncze ten tryb

@REEEF 2 minuty do 00 nie dacie mi ostrzeżenia za spam ?

Opublikowano

Spróbuj może zrobić hard reset.

Przywróci to telefon do ustawień fabrycznych.

A jeżeli to nie pomoże to naprawdę idź do serwisu. Ale zrób ten hard reset i powiedz czy pomogło.

Opublikowano

prędzej uwalony wyświetlacz o powinien świecić normalnie przy restarcie telefonu

kup lepiej nowy za kilkanaście złotych

@up serwis dla telefonu za 60-70 zł , szkoda nawet kasy wydać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up a nie uważasz, że to lekka przesada? On włączył tylko tryb oszczędzania. Może coś w sofcie jest nagmatwane i dlatego mu się ekran i podświetla. Dlatego proponuję najpierw hard reset zrobić, a jak to nie pomoże to iść do serwisu.

Opublikowano

jaki soft ?? ten telefon ma tylko podstawowy interfejs i nic więcej, nawet do mobilnych ciężko go zaliczyć to zwykły telefonik który kupuje się dziecku i nie szkoda kiedy go zgubi

nie działa wyświetlacz to uszkodzony albo taśma matrycy odłączyła się, bo nie ma takiej opcji w telefonie by go całkiem wyłączyła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Rozwązałem problem zgasiłem światło i było widać tam cóś :) i weszłem w opcje i tryb oszczędności wyłonczylem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...