Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOSMICZNY SURVIVAL [NOWE BLOKI] [NOWE ITEMY] [BRAK MODOW] [CALKOWICIE NOWY TYP SERWERA]

MarcinBaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER OTWARTY!

IP: s119.csrv.pl:18499

Wersja: 1.4.6

TS3: srv2.multigaming.pl:10250

Maksymalna liczba graczy: 20

Administracja: Byamarro, MarcinBaster, Radhen

Gdy wejdziesz na serwer, pobierze serwerowy texturepack. Jest on konieczny do zrozumienia rozgrywki na serwerze.

Opis:

Akcja tego serwera toczy się w odległej przyszłości. Na Ziemi brakuje już miejsca do życia oraz zasobów naturalnych. Wyspecjalizowani badacze oraz kontruktorzy zbudowali potężny pojazd kosmiczny do kolonizacji planet podobnych do Ziemi. Te pojazdy to tzw. Kostki, które posiadają na swoim pokładzie wszystkie rzeczy potrzebne do przekształcania planety w przyjazne dla człowieka środowisko.

Jesteś członkiem załogi statku SC (Small Cube), która miała wylądować gładko na skolonizowanej planecie. Niestety wchodząc pod złym kątem w atmosferę planety, uszkodzeniu uległ system auto- lądowania w pobliżu Kostki. Jako doświadczony pilot, udaje Ci się wylądować w pobliżu pojazdu matki. Było to twarde lądowanie, które tylko ty przeżyłeś?

TYP SERWERA: survival+frakcje+shopy+areny

Na serwerze:

- walutą jest materia

- możesz latać statkiem kosmicznym

- możesz walczyć na arenach i zdobywać nagrody

- możesz stworzyć swoją frakcję

NASZ SERWER NIE WYMAGA MODÓW!!!

Filmik przedstawiający serwer:

A oto screeny:

20130102171512.png20130102171501.png20130102171440.png20130102171421.png

Opublikowano

Po ścięciu drzewa, przewala się. Mamy zmieniony texturpack itemów. Stworzyliśmy teleport do statku :) WEJDŹ, ZAGRAJ :)

Warto

Opublikowano

Gorąco polecam! Serwer kosmiczny bardzo dobrze wykonany! Super Administracja! Zampraszam

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

@UP to nie tutaj się to pisze.

@Topic super serwer z tego co słyszałam wbijam tam do was mam nadzieję, że się nie zawiodę :)

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

Gdy wejdziesz na serwer, pobierze serwerowy texturepack. Jest on konieczny do zrozumienia rozgrywki na serwerze.

0 INFORMACJI GDZIE TO MOZNA POBRAĆ

i ogolnie nie widze tam nowych itemow

0/10

rageguydajdiaxa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Przeciez pisze "Gdy wejdziesz na serwer, pobierze serwerowy texturepack". Oznacza to, że automatycznie (za zgodą) zostanie on pobrany.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...