Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co z tym lobby?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, coś dziwnego dzieje się ostatnio w lobby....

w 8/10 kolejkach ktoś nie akceptuje, dużo osób robi instaleava w lobby

z połowy meczy ktoś leava nawet z dobrym teamem

o dziwo na 1000 - 1400 elo nikt się nie kłóci o lane... ( bynajmniej u mnie ... )

What the fuck?

graphic.png

Opublikowano

Coś dziwnego? Dla mnie nie, ostatnio cały czas mam ludzi z którymi idzie się dogadać, lecz nie grają najlepiej.

Nawet jak trzeba to pójdę na supporta bo o to zapytają czy mogę iść na bota i pomagać adc.

w83od2.jpg

Gość ArronBaDo
Opublikowano

tak było zawsze i tak będzie zawsze, nie zmienisz tego, to nie przyszło nagle :P

PS. bynajmniej to nie to samo co przynajmniej

Opublikowano

Wiadomo, początkowe elo są tutaj wszyscy, którzy zaczynają rankedy, pierwsze rankedy nie zdają sobie sprawy z rozgrywki, a nawet mety, więc często gdy ich to złamie wychodzą.

Opublikowano

moze to oznaka ze twoje modlitwy zaczely wreszcie dzialac izostaniesz wzniesiony ku gorze na skrzydlach boga ktory poprowadzi cie do jasnego swiatelka na koncu tunelu zwanym elohell

Opublikowano

Czasami ludzie nie akceptują bo używają LoLNotes ale to jest baaaardzo wolne ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

A ja wam powiem, ze tez to zauwazylem. Mozna nie raz siedziec pol godziny w queue, dobry team sie trafi a tu jeb wychodza. Raz tak z godzine zmarnowalem zeby rankeda zagrac ;x

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

A ja wam powiem, ze tez to zauwazylem. Mozna nie raz siedziec pol godziny w queue, dobry team sie trafi a tu jeb wychodza. Raz tak z godzine zmarnowalem zeby rankeda zagrac ;x

Pewnie robią podobnie jak ja. Gdy już wiem kto gra na jakiej linio to zaczynam sondować graczy na lolking'u jak widzę, że na tej linii im idzie fatalnie to po prostu dodge ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

to już jest przesada.... Siedzę w lobby 2h, albo ktoś odrzuca, albo leave.. powinni zablokować lol notes

graphic.png

Opublikowano

Poczytaj o LoLNotes, jest w poradnikach :) Jest też lepsza wersja tego programu, ale nie publiczna :s BOL Stats.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...