Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Samoloty Mapy snajperskie?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam 3 pytania odnoscie bf3.

1. CHodzi o to ze gdy gram na mapach gdzie sa jakiekolwiek pojazdy to w ogole nie ogarniam zazwyczaj jestem na

dole tabeli mimo tego ze w tych mapach bez pojazdow zazwyczaj jestem w top3. W czolgu to mi jako tako idzie ale mysliwce to juz totalnie nic nie daje rady zrobic. Czy trzeba cos odblokowac w mysliwcach zeby zabijac dosc

skutecznie?

2. Jakie sa dobre mapy w ktorych snajper sprawuje sie dosc dobrze ? Bo zazwyczaj snajper nie ma szans uzyskac

takich wynikow co medyk. I jaka jest dobra bron dla snajpera? Narazie posiadam : sw-98 i SKS i mam 81 % do

M40A5

3. Czy bez premium moge robic jakies zadania?

u1lc.png
Opublikowano

bez premium zadań nie możesz robić, latanie myśliwcem wymaga skila, odblokuj ECM, rakiety far i załóż lepszą taśmę. Staraj się balansować prędkością odrzutowca tzn przy skrętach raz wolno raz szybko raz wolno raz szybko wtedy zrobisz maksymalnie ostre zakręty i oblecisz wroga od tyłu. Podobno uciekanie pod słońce także daje efekty bo oślepia wroga za tobą. Kwestia czołgów jest zupełnie inna, tutaj musisz wykazać się sprytem i zaskakiwać wroga swoimi posunięciami, jeśli stoisz z obcym czołgiem naprzeciwko siebie strzel dymem ( nieważne że cie nie namierza ), i uciekaj do tyłu w bok, przeważnie nie wiedzą wtedy gdzie strzelać bo cię nie widzą. Załóż sobie do niego opancerzenie kartacz lub P-Z i to wszystko, często klikaj Q aby sprawdzić czy przypadkiem nie ma przed tobą min. Dobre mapy do snajpy to wszystkie duże mapy z otwartą przestrzenią (najepsza według mnie to Caspian) w miarę upływu czasu, lvl'a i skila odblokujesz M98B która jest jedną z najlepszych snajperek w całej grze (razem z premium). Także powodzenia, wszystko przyjdzie z czasem

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...