Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Komenda do wlaczania mc premium

Jimmi Raynor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Czy moglibyście napisać jak ma wyglądać komenda dla launchera dla uruchomienia mc premium?

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano

Jaka komenda? Launcher pobierasz ze strony głównej minecraft'a, po prawej stronie szukaj. Otwiera się program, wpisujesz login i hasło i logujesz się.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

chodziło mi o komende do launchera bo potrzebuje napisać własny pod serwer i muszę wiedzieć jak wywołać oryginalnego minecrafta...

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Opublikowano

Nie nie o to mi chodziło. Chodziło mi o coć co przypominało by to:

start javaw -Xmx1024m -Djava.library.path=%APPDATA%/.minecraft/bin/natives -cp %APPDATA%/.minecraft/bin/minecraft.jar;%APPDATA%/.minecraft/bin/jinput.jar;%APPDATA%/.minecraft/bin/lwjgl.jar;%APPDATA%/.minecraft/bin/lwjgl_util.jar net.minecraft.client.Minecraft

tylko z dodaniem Nicku hasła i sessionid aby zadziałał premium

Opublikowano

Nie chodzi mi o to co dodać na końcu aby zaskoczyło w grze jako user premium.

Opublikowano

Wy jego nie rozumiecie.. On pisze swojego własnego launchera i potrzebuje aby nie logowało jako non premium ale jako premium!

@edit

Coś w podobie technic Launchera...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@UP A niby jak chcesz rozkodować?

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...