Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M8A1 Bez Recoilu? Dowód

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajne fajne trzeba tryb ognia odblokować :D Oczywiście ja nie będę próbował bo gram tylko snajperkami np. DSR lub Ballista xD

jak coś takiego jest to zdecydowanie najlepsza broń szturmowa ;p (JEŚLI DZIAŁA)

Opublikowano

Assaults rifles w BO2 sa "useless", niektóre osoby z nimi grają, jednak nie można ich porównać do SMG. A w M8A1 nie widze nic szczególnego, już lepszy jest Type lub AN, Scar. Gameplay też nie jest powalajacy.

Opublikowano

Assaults rifles w BO2 sa "useless", niektóre osoby z nimi grają, jednak nie można ich porównać do SMG. A w M8A1 nie widze nic szczególnego, już lepszy jest Type lub AN, Scar. Gameplay też nie jest powalajacy.

szpanujesz swoją niewiedza angielskiego? jak już piszesz po polsku to pisz i wyjmij kutacha z buzi. Wszyscy zalosni jestescie z tymi SMG, ale na wieksze odległosci nie wyrabiacie i beka :)

Opublikowano

szpanujesz swoją niewiedza angielskiego? jak już piszesz po polsku to pisz i wyjmij kutacha z buzi. Wszyscy zalosni jestescie z tymi SMG, ale na wieksze odległosci nie wyrabiacie i beka :)

Ja gram tylko i wyłącznie z SMG i co z tego? Większość graczy tak robi.Musiałem się do tego dostować, bo nie chciałem padać jak lama.Najlepszy SMG to PDW-57 z laserem i wydłużoną lufą.To jest broń praktycznie bez odrzutu i lekko pojedzie wszystkie szturmowki.Tylko shotguny mogą z nim konkurować.Ja tą bronią ciągle gram i co? Wyzwiesz mnie od nubków? Masz kurwa problem, bo ta gra jest niezbalansowana.

Opublikowano

@up

Niestety wszyscy smg raczej raszują (angielski mnie pokonał :D) , więc lipa

Co do tematu , broń fajna , ale ma swój odrzut i według mnie niskie obrażenia

Opublikowano

m8a1 ssie. Jak już ar to tylko fal z trybem ognia. Smg i r870 rlz :)

m8a1 ssie. Jak już ar to tylko fal z trybem ognia. Smg i r870 rlz :)

masz rozdwojenie jaźni czy co że tak piszesz podwójnie? spokojnie, widzimy pierwsze zdanie, co do FAL'a z trybem ognia ze to najlepszy AR to Twoja opinia :]

Opublikowano

mi pasuje; ps3

mp7, gold, trzeba poszpanowac :)))

cel. laserowy, fmj.

jezeli sie wkurwiam to daje tag klanu SNIP, wlaczam snajperke i zanim mnie zobaczy szturmowcem juz lezy i patrzy o japie"* jaki killcam! ledwo biegniemy ten chwyta snajpe L1, L3, R1, jakis qs , :) w przeciagu 1s

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...