Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Country Code Change

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dzisiaj porobiłem sobie parę ankiet premium i kupiłem Country Code Change, i teraz pytanie na jaki kraj sobie ustawić? Nie chce Polski bo każdemu źle się kojarzy z polaczkowatością i płakaniem za zabicie -,- Po prostu polak ma przesrane teraz chyba bardziej kickują polaków niż turków. Więc jaki kraj mi polecacie? Ma być ładna flaga + żeby mieli ładną opinię na temat tego narodu, myślałem nad Hiszpanią. Za dobrą odpowiedź - 10 lajków + 5 na profilu

Opublikowano

Siemanko, dzisiaj porobiłem sobie parę ankiet premium i kupiłem Country Code Change, i teraz pytanie na jaki kraj sobie ustawić? Nie chce Polski bo każdemu źle się kojarzy z polaczkowatością i płakaniem za zabicie -,- Po prostu polak ma przesrane teraz chyba bardziej kickują polaków niż turków. Więc jaki kraj mi polecacie? Ma być ładna flaga + żeby mieli ładną opinię na temat tego narodu, myślałem nad Hiszpanią. Za dobrą odpowiedź - 10 lajków + 5 na profilu

omg... już głupszego pytania nie mogłeś wymyśleć ? o.O

ustaw sobie szwecji, fajnie wygląda i ogólnie okej :)

ehh.:)

Opublikowano

Mnie za flagę polski jeszcze nikt nigdy nie kiknął ani nie płakał że jestem polakiem ale ja bym wziął osobiście Niemcy ładna flaga ;)

Opublikowano

Ja bym brał flage ugandy mało ludzi ją ma i mnie na starej postaci jakoś nikt nigdy nie kicknol za to ze mam flage ugandy+ ladny wygląd.

Bywalec
Opublikowano

Wiesz co weź ?

Izrael

Ja mam na jednym koncie. Tym z LTC 5

Wszystkim kojarzy się z Żydami itd.

Jeśli masz jeszcze jakąś większą rangę to będziesz fenomenem.

Widziałeś kiedyś Żyda z wysoką rangą? Bo ja nie.

I dodatkowo możesz zrobić sobie jazdę z niemców jak znasz angielski.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Mnie za flagę polski jeszcze nikt nigdy nie kiknął ani nie płakał że jestem polakiem ale ja bym wziął osobiście Niemcy ładna flaga ;)

ja ci kurwa dam niemcy...

A tak btw wez wlochy fajna flaga :D

Bywalec
Opublikowano

A tak co do tematu jeszcze przecież nikt nie kicka Polaków.

Ja na Pba47 mam polską flagę. Taki przesąd panuje ale tak nie jest

A poza Izraelem jeszcze Watykan jet fajny.

Wiadomo chyba czemu :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

wybrałem hiszpanię, zobaczymy jakie będzie zachowanie innych graczy, bo wcześniej jak chciałem grać na serwerze nxów to niektórzy wywalali, a teraz to jakos tak ustalo, dziekuje potem rozdam lajki bo limit, close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...