Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czym się różni tablet ...

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakaś zauważalna różnica pomiędzy smartfonem, a tabletem. Posiadam Samsunga galaxy ace 2 i się zastanawiam czy zbierać na tableta, bo jeżeli ma po prostu większy ekran i lepsze podzespoły to nie warto w moim wypadku

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jako sam mam tableta, mogę CI coś odpowiedzieć. Według mnie, tablet od smartfona różni się tym, że nie na każdym tablecie jest możliwość włożenia karty, która pozwala dzwonić, sms'ować itp. Tak to prawie niczym. Poza wyglądem itp. Tablet jak prawie każdy smartfon jest na Androidzie.

Opublikowano

tez mam galaxy ale sadze ze tablet jest w 100% nie oplacalny ... wiesz do kieszeni go nie wsadzisz bo nie masz poco nie podzwonisz a jedne co sie ruzni to mozna grac na nim ... wiec lipa zostan przy telku :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Są z 3g, ale po co mi taki skoro mam smartfona. Nie będę zbierał na tableta zeby miec 2,3 sek szybszy net i większy ekran.

tez mam galaxy ale sadze ze tablet jest w 100% nie oplacalny ... wiesz do kieszeni go nie wsadzisz bo nie masz poco nie podzwonisz a jedne co sie ruzni to mozna grac na nim ... wiec lipa zostan przy telku :D

A gry są tak samo na smartfonie jak i na tablecie

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Twoje teorie są kurwa zajebiste.

Większy tablet - więcej miejsca w środku, przez co można upchać więcej miejsca w środku, czyli jazda po kosztach. Większe elementy są tańsze od tych zminiaturyzowanych i mniej się grzeją. Tablet 7' można spokojnie włożyć do kieszeni od marynarki (Nexus 7 przykładowo). Jest to zdecydowanie lepszy wybór, jeżeli czytamy e-booki, czy potrzebujemy silną potrzebę grania w gry.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Ja mam galaxy s3 ;x ale szczerze mówiąc wole tableta :D

Większy ekran i film lepiej sie ogląda :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

FIlmy to sobie mogę obejrzeć na komputerze. Szukam różnicy jakiejś zauważalnej pomiędzy tabletem, a dobrym smartfonem, ale nie mogę nic znaleźć prócz mniejszego ekranu.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

FIlmy to sobie mogę obejrzeć na komputerze. Szukam różnicy jakiejś zauważalnej pomiędzy tabletem, a dobrym smartfonem, ale nie mogę nic znaleźć prócz mniejszego ekranu.

A nie czasem większego?

Lepszy wyświetlacz ,oraz reszta podzespołów.Lepiej się przegląda internet itp

Opublikowano

Chodzi o to, że w tablecie nie znalazłem żadnych różnic oprócz lepszych podzespołów i większego ekranu. Nie będę wydawał 100 zł, żeby mieć 3 sekundy szybszy internet i móc oglądać filmy, które i tak mogę oglądać z jeszcze większym komfortem na komputerze, a ja nie wychodze często z domu.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...