Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6]! ---HorlyCraft--- [Dedyk] [Survival+Frakcje] [Ukryte itemy] [SPLEEF] [Eventy] [Jobs!] [Wojny Gangów] [Skille] Sprawdź Nas!

Pietrekk24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera: HorlyCraft

IP Serwera: horlycraft.yfun.pl:20126

Maksymalna liczba Graczy: Na razie 20

Typ Serwera: Survival + Frakcje

Premium: Nie

Administracja:

[Wlasciciel] Piterr28

[Admin]patroo77

[Admin]minecraftpre1

Pluginy: Typowe pod survival :P

Opis Serwera:

Jest to serwer właśnie pod survival z frakcjami :) Pracowaliśmy nad nim trochę, więc mamy nadzieję , że wbijecie ;d Na serwerze znajduję się arena do spleef. Mamy zamiar za niedługo wprowadzić 1 małą mapę survival games. Będziemy budować również różne parkoury. Oprócz tego posiadamy na serwerze plugin McMMO, czyli skille ;] Myślę, że powinno to umilić rozgrywkę. Dla pełnej satysfakcji dodaliśmy plugin Jobs, który doda nam prace. Serwer cały czas udoskonalamy i wprowadzamy nowości. Zapraszamy do rozgrywki!

P.S : Przepraszam za słabą prezentację, ale jest ona robiona na szybko, za niedługo dodamy lepszą

:)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam! Już od roku podaję sie na mpc forum za malego krytyka serwerowego i stwierdzam ze pomysł na ukryte itemy jest całkiem niezłym pomysłem, ale też mogę stwierdzić,że może być to tylko zachęcająca do rozgrywki reklama. Pomyślcie kto by w to uwierzył, że byle komu chciało by sie latać po całym świecie i byle gdzie wstawiac skrzynie z itemami....

Opublikowano

Mogę was zapewnić , że skrzynki naprawdę są na mapie ;) Gracze już wczoraj znaleźli 3, było wszystkich 5. Skrzynki codziennie są dodawane :) Piszcie tutaj co chcielibyście jeszcze zobaczyć na serwerze. I tym samym zapraszam ;d

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...