Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

mati1mateusz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)Grałem dzisiaj na khali i wychylilem sie , widzialem przez sciane:) I tu nagle koles do mnie ze banned pernament za buga i ze screena mi zrobił :( Czy dostane bana??Widziałem wiele osob które to robiły i nie dostał :( ZA pomoc oczwywiscie like :))

Najprawdopodobniej tak.

Jeśli naprawdę zrobił SS i wysłał.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

da sie nowe konto zalozyc :D a serio nieda sie zrobic nic. to nie czasy G1 ze mozesz haxowac do 50 lvlu a potem sprzedac konto kolego tu trzeba pilnowac dupy :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Nie da sie juz nic zrobic?? :(

Jak dostaniesz, to napisz support, że taka sytuacja zdarzyła się po raz pierwszy, może da radę :)

Powodzenia.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Jak padły odpowiedzi ban pewnie będzie i nie uchronisz się do niego. Nie wiem jaki lvl tam miałeś jeżeli do max.20 to nic straconego, WarBot i szybko nabijesz lvl.

@UP

Po polsku nie można pisać, tylko angielski lecz znajdziesz jak napisać ticket na forum. Bana spodziewaj się w ciągu tygodnia.

2nsj.jpg

Opublikowano

Tylko pytanko czy można pisac po polsku bo nie znam angielskiego? :( a i jeszcze w ile dni moge sie spodziewać banika?

Spodziewać się pewnie przy Mass banie.

A co do pisania to ja zawsze korzystam z Google Translator :D

Tu masz co piszą w regulaminie:

Dear War Rock Player,

As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.

The reasons can be the following:

-Hacking (All Kinds)

-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)

-Scamming or attempted Scamming

-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)

-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)

-3rd party program usage (includes game booster, net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)

-Account Sharing

-Overclocking

-Modem tapping

-The use of proxies to play in other server's.

-Account selling

All these infraction's listed above carry a permanent ban, unless stated otherwise.

There are different ways that these infractions will be noticed by our team. Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs. Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.

blck.png

Opublikowano

Na warbocie nie bede grał bo nie jestem hackerem:( Kiedys byłem ale 2 razy bana dostałem i dałem sobie spokój z tym:) To nie był jakis mega wielki lv tylko 30:) , ale eq było niezle i nie chce stracic:(

Welcome. I got banned for the bug. I would like to apologize and ask if it is possible to unlock the account. I've never been punished for bugi.To was the first and last time. - cos takiego moze byc??

Opublikowano

krótko i na temat.. liczmy ze unbana dostaniesz moze byc (ale dostales juz czy nie ? bo piszesz juz ? a UP pisalo czy mozesz dostac za takie cos bana )

@ ok Krystianie :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Dodam, że bana dostaje się za :

• Zmianę IP , proxy !
  • Używanie hacków i innych wspomagaczy
  • BUGOWANIE ( twój przypadek )

Jeżeli dostałeś bana , na UnBana nie licz :) Nie dostaję się UB za bugowanie map etc. !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

MI pisali z milion razy ze bana dostane, a latam dalej : ). Ale troche mozesz sie obawiac bo moze wkoncu ktorys sie wysili i wysle ss do supportu.

Opublikowano

Welcome. I got banned for the bug. I would like to apologize and ask if it is possible to unlock the account. I've never been punished for bugs.To was the first and last time. - cos takiego moze byc??

Wystarczy, tylko, że napisz to dopiero jak dostaniesz, jest możliwość, że nie dostaniesz ale marne szanse :P

krutko i na temat.. liczmy ze unbana dostaniesz moze byc (ale dostales juz czy nie ? bo piszesz juz ? a UP pisalo czy mozesz dostac za takie cos bana )

Krótki.

Popraw swoją ortografię :P

blck.png

Opublikowano

MI pisali z milion razy ze bana dostane, a latam dalej : ). Ale troche mozesz sie obawiac bo moze wkoncu ktorys sie wysili i wysle ss do supportu.

jak masz juz dostać bana to na Updacie jakimś bo nie tylko ty dostaniesz jeszcze spooooro osob :D sam nie jestes wiec troche jeszcze posmigasz na koncie

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Napisz, że to przez przypadek Cię zlagowało :D

TO nic nie da.

Bug to Bug.

Jest traktowany jak inne wspomagacze typu hack.

Według mnie to dobre rozwiązanie.

Sam robię SS bugerom i raportuje :)

Ostatnio nawet nagrałem na eslu 62 lvl jak tapował.

Czekam, aż go zbanują :D

blck.png

Opublikowano

według Mnie Ban słuszny by był Bug to tak jak Hack wspomaga Grę , ale to tak jak @up zależy czy Repa wysłał :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie dostaniesz bana chill..wiekszosc dzieci tak pisze a potem cisza na możu

A skąd taka pewność?

Jeśli wyśle to dostanie.

A Tobie zalecam inwestycję w :

http://allegro.pl/listing.php/search?string=s%C5%82ownik+ortograficzny&category=66794&sg=0

:D

Bo pisze się Morzu (jeśli chodzi o zbiornik wodny)

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

Tak szczerze jeżeli za to kogoś zbanują to najprawdopodobniej poleci cały serwer bo każdy tego używa wiec ja bym się na twoim miejscu tak nie martwił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...