Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free Leaving?

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem ostatnio cos takiego, że jeżeli wyjdziemy w trakcie meczu wyłączając proces lol'a (ctrl+alt+del), to nie dostajemy bana, ani żadnego ostrzeżenia. Wcześniej zdażyło mi się wyjść normalnie, to zawsze po ponownym wbiciu pojawiał sie jakis komunikat, że dostałem jakas kare za dezercje, bla bla bla. A teraz wyjebałem 4 razy z rzędu tym sposobem (specjalnie, by zobaczyc co i jak) i kompletnie nic sie nie stało.

Chodzi mi o to, czy to jakiś fart, czy nie da sie w tej sposob dostac bana za leave?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jak wychodzisz przez ESC > Wyjście to musisz to potwierdzić,że chcesz wyjść, wszystko to idzie do RIOT'u i wtedy mogą sprawdzić.

Przez ctrl+alt+del nie robisz tego lecz traktują to jako DC.

Prędzej fart.

w83od2.jpg

Opublikowano

Bot of Legends ma funkcje dla VIP że można wychodzić bez bycia oznaczonym przez leaver buster, raporty dalej mogą słać, ale system cie nie zbanuje, a głównie on daje bany :)

Pozatym ogółem gdy gra crashnie to cię nie oznacza na czerwono.

Opublikowano

bana nie ma po 30min rozegranej rozgrywki z moich obserwacji.

zagrasz 30min i nie dostaniesz bana jednak nie wiem jak jest z rankedami!!

tak mysle poniewaz jak sie laduje czasem to pisze "u will be banned if u leave games early" EARLY!!

Opublikowano

Zauważyłem ostatnio cos takiego, że jeżeli wyjdziemy w trakcie meczu wyłączając proces lol'a (ctrl+alt+del), to nie dostajemy bana, ani żadnego ostrzeżenia. Wcześniej zdażyło mi się wyjść normalnie, to zawsze po ponownym wbiciu pojawiał sie jakis komunikat, że dostałem jakas kare za dezercje, bla bla bla. A teraz wyjebałem 4 razy z rzędu tym sposobem (specjalnie, by zobaczyc co i jak) i kompletnie nic sie nie stało.

Chodzi mi o to, czy to jakiś fart, czy nie da sie w tej sposob dostac bana za leave?

Po 4 grach.., w sumie wyszukują chyba Twoich 5 najgorszych gier flame, wychodzenie, afk, itp., za mniej jeszcze chyba tak nie reaguja, ale jak się uzbiera 5 to może polecieć ban.

Opublikowano

mi się wydaje że to zalezy od sposobu wyjścia jak któryś up wspominał wyjście przez ESC>Wyjście z gry leci automatycznie komunikat do systemu o opuszczeniu rozgrywki muszą rozpoznawać jakoś tzw Rage quit od zwykłego DC lub problemu z internetem :P tak samo jak za długo stoi się na afk - po za tematem normalnego serwa na PBE też to działa można wyłapać bana za zwykłe stanie :P a jak to ludzie zawsze piszą że to beta i nie ma trybunału to i bana nie będzie ^^

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Jak wychodzisz przez ESC > Wyjście to musisz to potwierdzić,że chcesz wyjść, wszystko to idzie do RIOT'u i wtedy mogą sprawdzić.

Przez ctrl+alt+del nie robisz tego lecz traktują to jako DC.

Prędzej fart.

OH GOD TURLAM SIĘ PO PODŁODZE

Często pierdolisz na temat na którym się nie znasz? Kidmod LoL, beka.

Opublikowano

@Up Nikt nie robi ESC -> Leave gdy ma problemy z internetem, po prostu urywa się połączenie i na tej zasadzie działają exploity do LeaverBustera.

Opublikowano

Zrobie najwyżej noob konto, i będę wychodził z gier dopóki nie dostane bana, i zobaczymy co z tego będzie :P

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Zrobie najwyżej noob konto, i będę wychodził z gier dopóki nie dostane bana, i zobaczymy co z tego będzie :P

nie ma to jak psuć innym gre dla zabawy,gj dude

9j7miy.png
Opublikowano

Hm to już wiem jak wyjść z poczekalni jak ktoś chce na rankeda wziąć np. 2 adc itd :> bo nie lubie bana na np. 30min tylko dlatego że idioci nie potrafią się zgadać , może się przyda jak będę miał jakąś głupią sytuacje to wyjde przez proces.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

nie ma to jak psuć innym gre dla zabawy,gj dude

Nauka wymaga poświęceń, chłopcze. Liwłem już 3 razy noob charem i nic, czekam dalej.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Hm to już wiem jak wyjść z poczekalni jak ktoś chce na rankeda wziąć np. 2 adc itd :> bo nie lubie bana na np. 30min tylko dlatego że idioci nie potrafią się zgadać , może się przyda jak będę miał jakąś głupią sytuacje to wyjde przez proces.

To nic nie da, w wyborze postaci nawet przy crashu dostajesz 30 min. My mówimy o banie za wychodzenie z rozpoczętej już gry.

Opublikowano

To nic nie da, w wyborze postaci nawet przy crashu dostajesz 30 min. My mówimy o banie za wychodzenie z rozpoczętej już gry.

gówno prawda panie "moderatorze"

tak sie smiesznie sklada ze od okolo 2 tygodni mam problem z dostawca internetu w moim miescie i czesto w LoLu wyskakuje mi "przekroczono limit... coś tam" i co jakieś 2/3 gry w lobby zawiesza mi się net przy wyborze champów, czekam w tym lobby ok 2 min, zamykam lola i nie muszę czekać.

Opublikowano

Nauka wymaga poświęceń, chłopcze. Liwłem już 3 razy noob charem i nic, czekam dalej.

to poświęć siebie,nie innych. btw chłopcze to sobie do kolegów mów

9j7miy.png
Opublikowano

gówno prawda panie "moderatorze"

tak sie smiesznie sklada ze od okolo 2 tygodni mam problem z dostawca internetu w moim miescie i czesto w LoLu wyskakuje mi "przekroczono limit... coś tam" i co jakieś 2/3 gry w lobby zawiesza mi się net przy wyborze champów, czekam w tym lobby ok 2 min, zamykam lola i nie muszę czekać.

Zgadzam się w 100%. Też niedawno miałem podobny przypadek. Net gubił dużo pakietów a jakby tego było mało to resetował mi się router. Jak byłem w wyborze championów (na rankedzie) tak zostało przez 5 minut i wyskoczyła informacja o błędzie i że mam wysłać im jakiś raport, zresetowałem LoLa i od razu mogłem dołączyć do kolejki. (Ta sytuacja powtarzała mi się przez kilka dni więc nie ma mowy o przypadku lub farcie).

Tego z ctrl+alt+del podczas gry jeszcze nie testowałem, chociaż wiele o tym czytałem.

Czasami jak widzę 0/10 botlane 5 minuta bez toureta to nie wytrzymuję i niestety "Twoje konto zostało zablokowane z powodu opuszczenia drużyny".

Zobaczymy czy ten sposób działa, później edytuję jak sprawdzę.

Uk9GTE9MX19fZXVuZV9fXzU3Nl9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...