Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zakup rp

QySs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ma problem z zakupem rp

przez sms

-wysyłam sms na ten nr podany w sms spoko doszło do polowy teraz mi pisze zęby wysłać odp. pay za 2.40 spoko chce dać odp. ale pisze błąd w wysyłaniu sms może ktoś miał taki blad ?

Opublikowano

Wysyłasz im sms'a za 2.40? Toż to jest fake, nie mają takich cen w swoim systemie.

Zawsze tak jest. Wysyłasz np.: za 12zł, a później drugiego dopełnienie za 2.76 jeżeli się nie mylę.

Jeżeli masz błąd i pierwszego sms'a to napisz do supportu.

Opublikowano

Zawsze tak jest. Wysyłasz np.: za 12zł, a później drugiego dopełnienie za 2.76 jeżeli się nie mylę.

Jeżeli masz błąd i pierwszego sms'a to napisz do supportu.

Dzięki za doinformowanie mnie. :)

Tylko jak będziesz pisał do supportu to będziesz potrzebował pilingi numeru telefonu żeby mieć jakiś dowód, że wgl wysłałeś tego sms'a.

w83od2.jpg

Opublikowano

O wiele bardziej się opłaca kupować RP za pomocą PayPala, płacisz mniej a dostajesz więcej niż za sms

Opublikowano

O wiele bardziej się opłaca kupować RP za pomocą PayPala, płacisz mniej a dostajesz więcej niż za sms

Niektorzy nie maja takiej mozliwosci,np ja nie mam konta,a na telefonie kasa sie kisi wiec moge z nia zrobic co zechce a mam abonament mix wiec wlicza mi sie do abonamentu.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...