Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gra od początku

Kayashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym zagrac sobie po dlugiej przerwieod poczatku w lc i mam takie pytanie czy polecacie grac na lcpl czy na innym servie a moze na prywatnych ? prosilbym odrazu o linka do pobrania clienta

Opublikowano

Jeśli jesteś zwolennikiem/zwolenniczką wydawania kasy na cash to polecam ci LC PL A jeśli chcesz poprostu się pobawić grą ale zarazem ciężko coś wypracować to polecam LC Destiny A jeśli chodzi o samą zabawę To polecam LC World of chaos lub pokrewne

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Najlepszym prywatnym serwerem jest destiny polecam,

zapewne będzie drobiła tam gdzie bronie

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

są , ale po co ci ? w jakim ty wieku żyjesz ang to podstawa przy okazji nauczysz sie

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

powiedziałbym że odwrotnie , na globalu poznać grę normalną , w normalnym tempie bez jakichś rzeczy które są tylko na danym privie ; jest to oczywiście tylko moje skromne zdanie :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Tzn. jeśli znasz wszystkie rzeczy, które poznawałeś na początku zaczynając gre to idź na serwer prywatny. Możesz iść na przykład na LC Generic Name, to jeden z serwerów, które nie padną, a jak padnie to Wizatek opuścił Nas.

Na PL-u jedynie się poznaje grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...