Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Darmowa Premka

xKuBa24x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam pytanie oni niby rozdawają te premki od 2 do 8 stycznia. A czy jest jakaś kolejność tego, wiadomo coś o tym ?

Opublikowano

Nie ma żadnej kolejności. Prawdopodobnie randomowe osoby dostaną premke np. 3, a inni 4,5,6 i tak dalej. Wiadomo jednak, że każdy dostanie premke gold na 10 dni do 8 stycznia

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie ma żadnej kolejności. Prawdopodobnie randomowe osoby dostaną premke np. 3, a inni 4,5,6 i tak dalej. Wiadomo jednak, że każdy dostanie premke gold na 7 dni do 8 stycznia

premki beda na 10 :D (tak mowia) czyli tak czy siak bedziemy wszyscy mieli do 8-ego?

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

premki beda na 10 :D (tak mowia) czyli tak czy siak bedziemy wszyscy mieli do 8-ego?

Z tego co pisali to tak właśnie wynika.

A premka będzie na 10 dni. Dlaczego? Otóż, mieliśmy je dostać na 7 dni, tylko, że coś im nie wypaliło i postanowili to przedłużyć, i w ramach rekompensaty dostaniemy je na 10 dni ^^

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Z tego co pisali to tak właśnie wynika.

A premka będzie na 10 dni. Dlaczego? Otóż, mieliśmy je dostać na 7 dni, tylko, że coś im nie wypaliło i postanowili to przedłużyć, i w ramach rekompensaty dostaniemy je na 10 dni ^^

Alfabetycznie premek nie rozdają to po pierwsze , tylko pewnie po kolejności rejestracji konta ( jak mają w bazie danych )

Po drugie Krystian <że coś im nie wypalił> Dali nam 3 dni bonusu premium dlatego,że mieli rozdawać premium między 22 a 28 grudnia a im się opóźniło ze względu na bugi z premką etc. :)

Down@ Czepiasz się , btw. dałem inny argument :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Alfabetycznie premek nie rozdają to po pierwsze , tylko pewnie po kolejności rejestracji konta ( jak mają w bazie danych )

Po drugie Krystian <że coś im nie wypalił> Dali nam 3 dni bonusu premium dlatego,że mieli rozdawać premium między 22 a 28 grudnia a im się opóźniło ze względu na bugi z premką etc. :)

OMG...

To przecież to samo napisałem.

Że im coś nie wypaliło i przedłuża nam z 7 na 10...

Czytanie ze zrozumieniem.

Jak napisałem w innym temacie twoje all posty to spam...

A do kogoś masz pretensje.

// Załatwiaj sobie z nim takie sprawy na PW, bo zaraz warna dostaniesz

// Tak jest Panie Władco :*...

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Podpięcie zróbcie tego tematu bo ludzie zakładają nowe Tematy bez sensownie :P, dzieki za Info to czekam na premke :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

Podpięcie zróbcie tego tematu bo ludzie zakładają nowe Tematy bez sensownie :P, dzieki za Info to czekam na premke :)

Podpięcie i tak tu nic nie da.

Oni jak wchodzą to nawet nie patrzą jakie są tematy na forum.

Tylko od razu Napisz nowy temat ...

blck.png

Opublikowano

W sumie racja :), ehh ni cnie zrobimy że dzieci nie mają Cierpliwości - pozostaje czekać na te Premium Gold. Ja Nie wiem jak tam z Tym dokładnie jest bu piszecie,że Premium bd rozdawane ale otrzyma każdy ale muszę być cały czas zalogowany czy jak bo nie rozumiem zbytnio sorry że pytam może i o to samo alee nie wiem jak to bd otrzymywane wiem tylko że w Outboxie jak to Wilczek pisał i tyle , wypowiedzcie sie na ten temat , Dzieki :P

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

Up@

Nic nie wiadomo , premium być może będzie a OutBoxie bądź po prostu będzie samoczynna aktywacja :) czyli dostaniemy odrazu premium na konto , ale nie wiadomo ... :)

Poczekajmy do 8 stycznia , jeżeli ktoś nie dostanie pozostanie mu wysłanie ticketa :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Racja :) , to czekamy cierpliwie i sorry że zajołem wasz cenny czas gadaniem tego samego , Dzięki raz jeszcze za info , MPC best forum jak mówią chyba do niego powróce po 2 letniej przerwie, Pozdrawiam :]

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...