Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi w WR

o0sheller0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam ogromne laggi w warrocku... ping w lobby wynosi srednio koło 60, po wejściu na rooma moze 1 osoba ma zielony, reszta 999.

mam windowsa 7 64 bity, połączenie przez Router 8Mb, w czym jest problem?

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem i odkurzaczem , podłącz internet przez kabel ethernet :)

A też to ci nic nie da , to są lagi serwerowe warrocka :) Nic z tym nie zrobisz !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W wr jest tak, że jak jesteś połączony z graczem przez serwer (Ty-serwer-InnyGracz) masz ping 999, jeżeli jesteś połączony p2p czyli od razu z graczem (Ty - Gracz) masz normalny ping. Z tym raczej nic nie zrobisz.

by. hackerX

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

WILCZEK MÓWI DOBRZE taki jest war rock !!! a na laptopie to lagi w cztery dupy !!!

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...