Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak wyjsc z elo hell

dupsko69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam 500 elo

gram karmą na topie i nie wiem jak wyjść z elo hell

często robię pentakille, ale i tak przegrywam i elo nie rośnie tylko spada

POMOCY !!!!

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo ty se jaja robisz...

A jak na serio to naucz się grać i przede wszystkim nie graj karmą solo...

Opublikowano

siema mam 500 elo

gram karmą na topie i nie wiem jak wyjść z elo hell

często robię pentakille, ale i tak przegrywam i elo nie rośnie tylko spada

POMOCY !!!!

a ja ci powiem tylke oglądaj na yt Gimpera ma on serie UCIECZKA Z PIEKŁA i tam pożycza konta od widzów i wbija im elo o pokazuje ze elo hell nie istnieje

x

Opublikowano

Nie narzekaj na team, nie obwiniaj innych za wynik gry, próbuj ogarnąć teamy jak jest jakiś flame.

Naucz się grać na jakiejś pozycji, którą lubisz i carruj. ;)

@ nie obchodzi mnie to, czy to troll czy nie, liczy się pomoc - nawet w takim przypadku

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie narzekaj na team, nie obwiniaj innych za wynik gry, próbuj ogarnąć teamy jak jest jakiś flame.

Naucz się grać na jakiejś pozycji, którą lubisz i carruj. ;)

Ty zdajesz sobie sprawę, że autor po prostu trollował?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja z 1,5 k ,na west a na east spadlem do 800 elo.... Czy to zalezy od graczy ?

tak, grasz chujowo.

@top, zastosuj się do proelo poradników w dziale z tutorialami, to pomoże.

Opublikowano

Nie wiem czy to troll ale pomoge. Jezeli uwazasz ze powinienes miec lepsze elo to w koncu sie wybijesz. Staraj sie grac jak najlepiej graj gdy masz dobry humor. Dobre postacie do carrowania to mi. Jax riven darius itd.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja uwielbiam grac annie vs kata , tak ja wycwiczylem i ciagle win xdd od 3 dni - 998 elo , ostatnie staty 17-3-6 annie mid.

Lub supportem - taric +ashe.

Opublikowano

Graj pickami, które według prosów są w tier I, w elo hell akurat to się sprawdza, graj mida i jungle, na tych pozycjach najłatwiej wycarrować gry, jeśli sojusznicy popełniają błędy to ich nie flejmuj, tylko pokaż im ich błędy i powiedz co robią zle, staraj się grać jak najlepiej potrafisz, nie oczekuj czegoś od innych, jeśli sam tego nie spełniasz. Miłej gry z tymi poradami jeśli grać potrafisz, dasz rade ! :).

Opublikowano

Boże jaki unskilled, przecież karma na topie to ścierwo...

Dużo lepsza jest na AD i do jungli.

Możesz też iść do jungli Heimerdingerem, idealna postać, turrety tankują stworki, i super ganki ze slowem i stunem.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Karma top? pewnie to żart bo ja bym ją na top moją riven zjechał z łatwością.

Polecam ci taką riven , rumble tylko najpierw graj normale i opanuj te championy a później sam gry wygrywaj lub z pomocą 1 z randomów a reszte nakierujcie żeby się słuchali nawet jeśli musicie to napisać 1000razy... w końcu minimum 1 z nich cię posłucha i może wygrasz bo czasami trafiają się tacy adc co chcą za tanka robić :D i trzeba mu 30tyś razy powtarzać że ma nie lecieć tak solo bo zaraz zniknie z mapy:).

Ja wczoraj wygrałem gre z jednym z randomów z mida kata + nasz support , nasz adc nie powiem co robił ;P tylko ja nie spadłem w elo ; d staram się grać żeby wygrać nie wyobrażam sobie mieć 500elo.

tak sam nie którzy uparci ludzie baron baron baron kur... pisać mu że oni wiedzą i czekają aż my się posuniemy i będziemy próbować zrobić i nam nie wyjdzie to nie oni i tak naciskają na barona jakby nie można było się zaczaić na przeciwników stwoczyć TF , push i od razu na barona.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...