Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Włączanie.

bulka000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam problem z grą Call Of Duty Modern Warfare problem wygląda min. tak

---- Initializing Renderer ----

----- Client Initialization Complete -----

Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound

----- R_Init -----

Getting Direct3D 9 interface...

Pixel shader version is 2.0

Vertex shader version is 2.0

Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

Error during initialization:

Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

Nie wiem o co chodzi. Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Będzie +

Opublikowano

Moja karta graficzna to nvidia GeForce fx5500 256 mb sterowniki najnowsze.Net framework 4 co to da ? To jest problem z grafiką.

Opublikowano

tak chodzi o karte graficzna kolega ma fx5200 i ta karta jest za slaba w ogóle nie obsluguje dx9 oraz alpha blend a co dopiero sm2. Hmm Tobie gra sie w ogóle nie włacza ? bo jak mozesz ja wlaczyc wejdz w ustawienia gry i wylacz cienie lub odbica lustrzane . Nie jestem jakims specem ale z tego co mi sie wydaje na tej karcie nie pograsz twoja karta nie obsługuje shaderów zakupc coś mocniejszego i pamietaj karta musi miec pixel shared 2.0 pozdrawim i licze na + :)

Opublikowano

+ dostaniesz ale za chwilkę ;) Powiedz mi jeszcze jaką moge kupić do 200zł na AGP

Aaa gra się nie włącza bo to wyskakuje

Opublikowano

Hmm czekaj zaraz sprawdze ;D PS.Tracer MGB-400ATX

Tzn. czekaj napisze ci całą specyfikacje kompa Procesor AMD Sempron 2600+ 1,86 Ghz. Ram 1,7 Gb Karta FX 5500 256 Mb

Opublikowano

Hmm powiem tak może byc ciężko bo z tracerami to loteria. Ja posiadam karte geforce 9600 Gt 512 hmm karta tez juz nie najnowsza ale daje rade mam 250 fps wiec bez problemu ale to chyba dlatego ze dobry procek hmm kup tez sb geforce na allegro chodza od 140 do 170 ale przy tym zmien zasilacz fortonfsp400-60HLN wystarczy kosztuje około 70zł tylko zobacz jaka masz plyte głowna ram i podpasuj to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...