Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] QBot

Wojtasidlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam czasem problem z Qbotem mianowicie np. postać zostanie zabita to pisze u are killed i jest zwiecha, czasem pomaga reset kompa dziś np. też tak było to musiałem chwilkę odczekać(około 15min) i już działało znowu , czyżby właściciel coś kombinował, czy po prostu to był reset serwa , w sumie zalogowałem się normalnie i mogłem latać na przeglądarce, ale bot nie chciał ruszyć... Czy po prostu Dedyk gdzie stoi licencja itp na chwilkę padł ?

PS. i jeszcze jedno czy przy blokadzie na boxy , trzeba być wylogowanym z postaci i po 24h dopiero jest normalna nagroda ? czy mogę sobie np. jeden dzień pozbierać boxy a nastepnego dnia wysłać go na alieny i normalnie to się zregeneruje ?

Pozdrawiam...

po odczekaniu na debugu miałem coś takiego : '09:20:13: running on the newest bot client version.'

czyli po prostu zmieniły się kody na DO?

Opublikowano

działa wam teraz qbot ? bo mi nie chce ;(

Przy błędzie I was killed by wystarczy poczekać około godzinki i powinno ruszyć, chyba że zostanie wprowadzone coś nowego.

Witam,

Mam czasem problem z Qbotem mianowicie np. postać zostanie zabita to pisze u are killed i jest zwiecha, czasem pomaga reset kompa dziś np. też tak było to musiałem chwilkę odczekać(około 15min) i już działało znowu , czyżby właściciel coś kombinował, czy po prostu to był reset serwa , w sumie zalogowałem się normalnie i mogłem latać na przeglądarce, ale bot nie chciał ruszyć... Czy po prostu Dedyk gdzie stoi licencja itp na chwilkę padł ?

PS. i jeszcze jedno czy przy blokadzie na boxy , trzeba być wylogowanym z postaci i po 24h dopiero jest normalna nagroda ? czy mogę sobie np. jeden dzień pozbierać boxy a nastepnego dnia wysłać go na alieny i normalnie to się zregeneruje ?

Pozdrawiam...

po odczekaniu na debugu miałem coś takiego : '09:20:13: running on the newest bot client version.'

czyli po prostu zmieniły się kody na DO?

Co konkretnie dzieje się, gdy możesz latać przez przeglądarkę, ale bot zadziałać nie chce?

Opublikowano

nic,pewno juz darmowy bot upadl :)

Ty chyba upadłeś ...

Miszczu nawet aktualizacji nie zdążył zrobić, a już rozpoczyna się płacz, że bot padł..

Opublikowano

Od rana :

15:15:12: login successful.

15:15:12: i was killed by

15:16:01: relog successful. map handshake failed

15:16:01: i was killed by

i dziekuje .

Opublikowano

Oczywiście jak tylko go ściągnąłem to podziałał jeden dzień i chuj na drugi już jeb i nie ma.

btw. zniknął mi pasek do zmiany ammo,CPU itp. ktoś wie jak go znowu włączyć ?

Opublikowano

Dobra. Powie ktoś wkońcu. Co się stało i jaka jest przyczyna?

PS. w PBDOBocie jest to samo.

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

płacz płacz i tylko płacz ;_; zamiast poczekać to spamujecie ;x już raz była taka sytuacja i po 1-2 godzinie/nach wszystko działało ! więc ogar i czekać ;x

Opublikowano

Ja pier... , znow spam , normlanie słow brak

Co chwile widze tematy typu

Co jest z qbotem

Qbot

Qbot...

Miszczu dopiero nie wiem wrocil z pracy/szkoły a wy mu juz dupe zawracacie jak zaktualizuje to będzie...

Teraz mam taką propozycje do poki miszczu nie da zank ze qbot działa to kazdy kto załozy temat by mial %...

I proste , do moderatora ta propozycja., bo wytrzymac sie nie da ( na miszcza miejscu to załamanie nerwowe albo kurwica )

Jak zrobi to będzie jak nie to nie będzie proste... drut jasne jak słonce

Opublikowano

Ja pier... , znow spam , normlanie słow brak

Co chwile widze tematy typu

Co jest z qbotem

Qbot

Qbot...

Miszczu dopiero nie wiem wrocil z pracy/szkoły a wy mu juz dupe zawracacie jak zaktualizuje to będzie...

Teraz mam taką propozycje do poki miszczu nie da zank ze qbot działa to kazdy kto załozy temat by mial %...

I proste , do moderatora ta propozycja., bo wytrzymac sie nie da ( na miszcza miejscu to załamanie nerwowe albo kurwica )

Jak zrobi to będzie jak nie to nie będzie proste... drut jasne jak słonce

Miszczu nic nie zrobi. PBDOBot tez nie działa. To oni muszą naprawic.

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

Bot Client is currently Offline, checked 8 minutes ago Na stronie PBDO-bot pisze jest offline ;) Trzeba czekać na nową wersje (chodzi o PBDO-BOT NIE O QBOT) .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Stim next temat zamknij w pizdu :)

bo spam :)

Ten jest "główny" więc nie ruszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...