Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Laptop

Kamyfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy na typ sprzęcie będzie można grac w lola bez przycinek ?

http://www.mediamarkt.pl/zielona-gora/oferta-specjalna/notebook-acer-aspire-e1-571g-33116g50mnk,id-685007

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Moj kolega ma podobny ale zasilacz do dupy,gdy podlozy sobie wiatrak ma 130fps na wysokich,jak wylaczy w ciagu 10min spadaja mu fps na niskich do 10.

EDIT@

O matko,to notebook,no to troszke gorzej,bo na wysokich nie pojdzie ale spokojne bez zcinek pograsz

sstwc.jpg

Opublikowano

Myślę, że na niskich pójdzie bez problemu, na średnich nie mam pojęcia, ale myslę, ze moga być lekkie scinki.

Opublikowano

Zmiana planów . Co sądzcie na temat tego lapka ?

http://www.x-kom.pl/p/105252-notebook-laptop-15,6-acer-v3-571g-i3-3110m-4gb-500-dvd-rw-gt630m.html#

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Sam mam laptop core 2 duo 1,8 2gb ram oraz zintegrowana grafika i LOL na 1280x800 działa na średnio-minimalnych z poniżej 40fps, także tutaj powinno być o niebo lepiej ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Powiem tak. Rozdzielczość lapka za duża nie jest (im mniejsza tym więcej FPSów), wystarczająca ilość ramu, procek i grafika też są dobre. Średnie na lajcie a wysokie byś musiał sprawdzić bo nie dam sobie ręki urwać, ale sądzę, że pójdzie. Ocena pierwszego laptopa bo do drugiego mi link nie wchodzi.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na moje oko, to na wysokich będziesz mógł grać, ale będzie Ci szło mało fps'ów i dużo ścinek, średnie spokojnie pograsz. W sumie to lapek nie najgorszy, lepszy od tamtego przynajmniej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jestem fanem stacjonarnych i takie polecam Ci bo na nich to się najlepiej gra w LoLa. Na lapkach można 4fun ale nigdy nie osiągniesz takiego skilla jak na stacjonarnym , ale skoro wolisz lapka :[ Ogólnie na lapkach często problemy z FPSami są czasami nawet niezależnie od parametrów , jednakże tak popatrzyłem lewym okiem to bez problemu na wszystkich pójdzie. Jak kupujesz laptopa to ramu musi być ale najlepiej procesor + 2,5 GhZ i Grafa 2 GB nie do pogardzenia :]

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Spokojnie i ci wyciągnie max 80 FPS jak potwory się jeszcze nie pojawią a tak to się będzie ,,bujało" na oko tak 70-75FPS!

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

pójdzie ok 100 fps na full bez cieni

mam acerka:

intel i5 2.53 ghz

radek hd 5470

4 gb ram i mam na full od 90-120 fps,

graphic.png

Opublikowano

tak jak renzrul78lk polecam komputer stacjonarny ==> większa wydajność w tej samej cenie. Jeśli się zdecydujesz na taki napisz. Laptop warto brać jeśli nie masz miejsca na normalny komputer lub często podróżujesz :)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...