Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Random2k13, .harnasiek.

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, to teraz tak.

To konto założyłem sobie na poczatku tego roku, miało ono służyć tylko i wyłącznie do ODBANOWYWAŃ

Nie pisałem z tego konta żadnych postów, nie dawalem żadnych lajków i nie pisałem żadnych statusów czy coś w ten deseń, to konto miało służyć tylko dla takich przypadków, więc proszę o odbanowanie mi konta .harnasiek.

Dziękuje panu Vito Corleone za "sprzedanie" mnie

Opublikowano

@up

Multikonta są zakładane tylko w ramach unbanów,a nie do zabawy.Zrobiłeś konto specjalnie na początek roku do jaj.Lizać to ty nie potrafisz to możesz pomarzyć.Ale wszyscy zapemiętają twoje legendarne dissy.

Opublikowano

@up

Multikonta są zakładane tylko w ramach unbanów,a nie do zabawy.Zrobiłeś konto specjalnie na początek roku do jaj.Lizać to ty nie potrafisz to możesz pomarzyć.Ale wszyscy zapemiętają twoje legendarne dissy.

Zrobiłem konto na początku roku bo wiadomo, jest ono uniwersalne i to jeszcze z takim nickiem, aczkolwiek miało ono być tylko do odwołań i tak też było, lizac nikomu nie mam zamiaru, bo nie widzę w tym sensu, tak samo nie bede wciskać bajek, że dziele konto z kimś tam... uważam po prostu, że zostałem zbanowany nie słusznie, tyle.

Opublikowano

@up

Założyłeś go bez potrzeby hejterowy cwaniaku jak jeszcze nie miales potrzeby prosic o unbana.

BAN SŁUSZNY ZAMYKAM

Coś mi się zdaje, że kogoś tutaj klepka w mózgu bardzo napiera, wypierdalaj i się tutaj nie udzielaj, dzieki.

Czekam na decyzje jakiegoś GM/Adm w sprawie tego bana, wiec sie nie udzielajcie jezeli nic do tematu nie wnosicie

Opublikowano

Napisałeś że to konto jest do banów więc?

Użyłeś go nie tylko w celu odwołania

Sam sobie kopiesz dołki

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@UP

DUPA MASZ BANA TUMANIE ZEGNAMY PANA,POMYSL UNBANA NIE DOSTANIESZ BO JUZ NAPISALES STATUS,A JAK DOSTANIESZ UN TO RANDOM NAPISAL STATUS TO I TAK PONOWNIE DOSTANIESZ BANA.

RAZ PONOWNIE ZEGNAM PANA

JESTES KIELEBASA

i co zatkalo dzikkke

Opublikowano

Spamicie -.-

A co do konta, było używane z jednoczesnym aktywnym kontem harnasiek.

A co to ma do tego? Miałem po prostu na innej przegladarce otwarta rejestracje by to konto zrobic, pozniej było wylogowane i tyle z tego konta zostało, miało być na takie sytuacje jak ta, ale widze, ze tego nie rozumiesz

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Wy naprawdę nie macie lepszych zajęć? Z tego co widzę to już połowa MMT zbanowana...

btw. no cubector widzę że w tym temacie 25% Ci się uzbierało, i tak nie będzie Ci się chciało tego odrabiać, zrobisz nowe konto, zapomnisz o starym, poczekamy tak z miesiąc aż zrobisz 500post+ i jakieś nagrody dopiero wtedy Cię wsypiemy, i ciekawe czy Ci tak będzie przyjemnie wtedy, nie martw się nie zapomnimy o Tobie. Chociaż i tak wiemy, że jesteś pozerem niczego tu nie osiągniesz. Pozdro.

Opublikowano

harnasiek za 12 miesięcy znów będzie amnestia. zluzuj.

@kowalski na chuj tu wbiłeś ? słaby jesteś to "pozdro" mnie już całkowicie rozjebało na łopatki.

Zbanowana połowa mpc ? no i co z tego na ich miejsce przyjdzie kolejnych 2 gimbów i tak w koło

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...