Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nocturne - kilka momentów

Selinka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Farme zostawialem wiekszosciowo dla Dravena.

Build słaby bo był to early game.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Oskara to ty bys nie dostał

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ha pustaki to byli Twoi przeciwnicy ;) Fakt , że farma słaba jak diabli ale tyle zabójstw spokojnie nadrabia.

A następnym razem do tego typu filmików wydaje mi się, iż lepiej całkiem usunąć dźwięk z gry.

A filmik nic specjalnego - ot kompilacja zniszczenia na no niestety nie oszukujmy się - niskim poziomie gry.

Pamiętam moją pierwszą grę Nocturnem - nie wiedziałem jak użyć mojego ultimate i castowałem go tylko raz robiąc ciemność - nie wiedziałem jak rzucić się na wroga ;D

wikmk9.jpg

Opublikowano

Slaba jakosc

Ogolem akcje dobre ale nagrywaj z rankedow,nie interesuja mnie zbytnio akcje z normali,bo wiem z jakimi noobami mozna grac.

Podobalo mi sie jak byla egzekucja;d

sstwc.jpg

Opublikowano

To normal, wbiegasz pod tureta na 7lvl, grasz bez smart castow, nie ogarniasz tej postaci tylko spamujesz spellami a wygrywasz bo grasz z lowami..

@down jak wlaczasz tarcze jak on to plz uninstall game

@selinka sorki literowka ;)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Co z tego, ze gra bez smartcastow?

nie ogarniasz tej postaci tylko spamujesz spellami

To mnie rozwalilo, admina mu dajcie jeszcze.

Opublikowano

@up też nie wiem co z tego że Ktoś gra bez smartcastów

@top na normalach nawet Soraką pod AD robisz miazge, w pierwszej grze Nocturnem każdy ogarnąłby combo W+Q+E i R na dobitke, niski poziom

Gość ArronBaDo
Opublikowano

mogę to skomentowac tylko w ten sposób :

co to za nuta ?

Opublikowano

mogę to skomentowac tylko w ten sposób :

co to za nuta ?

Foxy Shazam - Killin' it

@down jak wlaczasz tarcze jak on to plz unistal game

Dla mnie poziom twojego angielskiego jest niski... UNISTAL ? co to jest? Unikatowa Stal czy co?

Chyba o uninstall ci chodziło.

;>

//Nie piszemy posta pod postem//Pandragors

deaxy_syg01.png

Opublikowano

Normal i low , staraj się filmiki robić w HD :> poczytaj w necie jak ładnie zrobić film.

Ktoś tam napisał że spamował skillami hm ja też spamuje skillami tylko ja spamuje tak żebym ja trafiał a przeciwnik nie i tak wygrywam prawie każdą linie.

To tak jakbyś napisał że Evelynn nie powinna spamować Q a to podstawa w niej żeby mieć szybkie palce :D jak np. kogoś gonisz.

Tak na serio normal gry są łatwe tylko nie kiedy trafisz na ogar przeciwnika zagrasz kilka rankedów to lukniesz:P też dużo noobów się trafia więc lepiej się ucz żeby gry wygrywać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

w pierwszej grze Nocturnem każdy ogarnąłby combo W+Q+E i R na dobitke, niski poziom

O kurna to od teraz sie takie combo nocem wywala ? Ult na dobitke, fuck yea hahahaha, NISKI POZIOM MUAHAH Rozwaliles mnie tym postem

Ultem zaczynasz gank/tf, walisz E, Q a shielda kiedy jest on potrzebny, bo 30s nie trwa

A teraz idz zagrac 100 rankedow nocturnem i mozesz sie wypowiadac na jego temat

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Grasz z zerami, nie ma się czym chwalić.

P.S: Nocturne z rotacji rlzzz;d

Opublikowano

siema pustakpl serwer europejski zachodni czy europejski wschodni/polnoc bo chcialbym zagrac jakiegos normala z toba

druga kwestia, jesli nie jestes dobry w robieniu filmow to po co robijesz je na youtuba??A?!?!!?

jesli jestem w czyms chu*owy to staram sie to poprawic a nie paraduje z tym lewo na prawo ze jestem chu*owy ale moze ktos cos powie o mnie dobrego wtf

Opublikowano

siema pustakpl serwer europejski zachodni czy europejski wschodni/polnoc bo chcialbym zagrac jakiegos normala z toba

druga kwestia, jesli nie jestes dobry w robieniu filmow to po co robijesz je na youtuba??A?!?!!?

jesli jestem w czyms chu*owy to staram sie to poprawic a nie paraduje z tym lewo na prawo ze jestem chu*owy ale moze ktos cos powie o mnie dobrego wtf

EUNE

deaxy_syg01.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...