Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blender Zaczynam

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

nnic nie robie w cinema 4d przeżucam się na blendera i tak już zrobiłem tam animacje z chodzeniem postacij z minecrafta mapke wygenerowałem i sobie chodziłem xD i teraz tak mam kilka pytań :

1.dlaczego jest ograniczenie 250 klatek jedna rzecz zajmuje 20 klatek więc to jest mało da się raczej to jakoś podwiększyć bo dochodzi tam do iluś tam ale jest na czarno i nic się nie da jakoś w opcijach to zmienić czy coś

2.to trudno wytłumaczyć hmm dobra ustawiam kamere robie tam np 100 klatek i kamera jest w tym samym miejscu a teraz chciałbym jakoś zastopować to i żeby kamera była gdzie indziej ale w tym 100 klatkach ustawienie kamery było jak poprzednio takie przeżucenie kamery ale nie zmienienie trwałości wcześniejszego filmu hujowo wytłumaczłem np takie coś http://www.youtube.com/watch?v=0t3l0v8ZpqY najpierw pokazany samochód potem droga itp takie zmienianie miejsca kamery

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...