Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia.eu - warto zagrać?

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema!

Grałem na Ravii kiedyś - wbiłem 25 level i skończyłem grać , bo nie miałem czasu na grę, chociaż serwer mi się bardzo spodobał.

No więc pytanie takie: Warto zagrać na Ravi?

Moje małe wymagania:

-spoko ludzie , zawsze jest z kim pogadać,

-nie ma nudy (częste wojny gildii , eventy itp.),

-żeby było tanio (bez przesady , ale to mile widziane).

Uzasadniajcie swoje odpowiedzi , dzięki.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Bardzo polecam Ravie, wszystkie twoje wymagania zostaną tam spełnione. Najlepszy serwer na jakim grałem - tyle tylko można powiedzieć. Musisz sam zagrać i przekonać się ale jak mówiłem wymagania zostaną spełnione :D

2nsj.jpg

Opublikowano

Ludzi spoko jest tak samo dużo jak dzieciaków... Jak dobrze będziesz szukał to znajdziesz dość dużo ogarniętych ludzi... Z wojnami i jakimiś większymi eventami może być problem, bo takie zwykłe tj. exp, drop to są dość często... Z cenami to troszkę problem jest, bo przez ostatni czas ceny dość urosły, tzn. wbijesz aure na P jednak potrzeba chęci...

Ogólnie jeśli jesteś wytrwały to spokojnie poradzisz sobie na tym serwerze... ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer to polecam najbardziej z tymczasowych hardów,

gdyż jest spora ilość ludzi , wiele nowości i ogarnieta administracja,

wiec polecam ^^

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Serwer godny uwagi, polecam ! Jest jednym z najlepszych hardów ;-)

Opublikowano

Jak, dla mnie najlepszy hard w polsce, ponieważ Administracja servera jest doświadczona (dopiero zaczynałem tam gre, administracja mnie miło powitała i wprowadziła do gry), miła atmosfera (na prawde jest mała ilość, ludzi typu "Daj coś".). Server, na prawde polecam, zagraj a się przekonasz.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Skoro piszesz że serwer ci się spodobał, a teraz jeśli masz czas aby tam grać, to graj :)

Serwer jest naprawde, spoko, fajna atmosfera, jest po prostu co robić^^ Wbijaj.

aqu1.jpg
Opublikowano

Nie poecalbym Ci ravii :)

wiem ze teraaz nie ma zbytnio fajnych hardow ale ravia jest juz stara ::) Ludzie jak wbiją 75+ to odchodzą bo ni emają co robic

i servem rządzi Is'. Wydsaz na Is'a jestes królem. Masz tęczaka masz zwoje egzo masz rady. Wszystgko mozesz zrobic co chcesz w sumie :)

Opublikowano

Jak czytam te wasze kolorowe komentarze to mnie krew zalewa. Graliście tam? Siedzieliscie pare godz na TS? Expiliscie? Ksuto wam ponad 4 godz? Straciliscie pieniadze przez ten serwer? Nie sądze . W tydzien 150kk ? Smieszne , chyba trzeba jeb^^ równo na FB . Aura jest więcej warta niż małż. A zobaczcie ile sie trzeba nałowic. Serwer jest pod IS. Mama ma mama da na tej zasadzie. Gildie odchodza , ludzie konta sprzedaja, Postacie są usuwane / bugowane admini nic nie robią. Jest morda serwera? Jest. Hajs sie zgadza ? Zgadza. Dziękuje.

Opublikowano

Jak czytam te wasze kolorowe komentarze to mnie krew zalewa. Graliście tam? Siedzieliscie pare godz na TS? Expiliscie? Ksuto wam ponad 4 godz? Straciliscie pieniadze przez ten serwer? Nie sądze . W tydzien 150kk ? Smieszne , chyba trzeba jeb^^ równo na FB . Aura jest więcej warta niż małż. A zobaczcie ile sie trzeba nałowic. Serwer jest pod IS. Mama ma mama da na tej zasadzie. Gildie odchodza , ludzie konta sprzedaja, Postacie są usuwane / bugowane admini nic nie robią. Jest morda serwera? Jest. Hajs sie zgadza ? Zgadza. Dziękuje.

Grałeś tam chociaż? Chodziłeś na DT? Dropiłeś hematy?

Wystarczą 3 godziny dziennie przez cały tydzień i nawet więcej niż 150kk zarobić można. Postacie były pousuwane, ale administracja jak najszybciej je naprawiała. Serwer pod IS? Śmieszny jesteś.

Wszystko co w IS można zdobyć w grze.

Zapraszam gorąco na serwer ;).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Grałeś tam chociaż? Chodziłeś na DT? Dropiłeś hematy?

Wystarczą 3 godziny dziennie przez cały tydzień i nawet więcej niż 150kk zarobić można. Postacie były pousuwane, ale administracja jak najszybciej je naprawiała. Serwer pod IS? Śmieszny jesteś.

Wszystko co w IS można zdobyć w grze.

Zapraszam gorąco na serwer ;).

Hmm... 150kk na tydzien? Śmieszny jesteś... takie cos to przez 3/4h w dzien. ;)

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...