Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Tiger P

ProStoGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm co tu dużo mówić.Ma 200 pancerza.Jak na ten tier to bardzo dobrze.Można spokojnie walczyć z przeciwnikami o wyższych tierach.Sporo potrafi odbić.Świetne działo ,które niestety ma trochę mało dmg,za to jest celne.No i jest troszkę wolny.

Opublikowano

jakie 200mm ... Ma tylko 1/3 przedniego kadłuba z 200mm, więc nie opowiadajcie, że to jest niezwyciężone od przodu, ja lowem, bądź kw-5 spokojnie przebijam

76561198018588473.png
Opublikowano

OMG GRAŁEM I TO ILE... Nie wiesz z kim gadasz, więc się lepiej nie odzywaj człowieku robiący bezsensowne i do tego złe tuty

A tak poza tym nie mówiłem że to mało, więc jak masz pały z czyt. ze zrozumieniem nie pisz... napisałem, że tylko w NIEKTÓRCYH CZĘściach kadłuba

76561198018588473.png
Opublikowano

Dla mnie Tiger P zawsze był słaby... Jestem raczej zwolennikiem Tigera ;d Tygrysem P grałem raczej przelotnie żeby cokolwiek powiedzieć o Nim, ale kumpel gra bo idzie do Mausa, i twierdzi że ciężko wyjść na plus z kasą.

/gif

Opublikowano

Proszę bardzo.. jak ktoś nie wiedział gdzie strzelać to proszę bardzo.

tiger-p-front-hull-armor-scheme.jpg?w=740

Kto napisał, że tym czołgiem się kątuje????? LUDZIE... Nie widzicie, że im bardziej wystawicie mu bok, tym bardziej jesteście narażeni na penetracje????? TIGEREM P SIĘ NIE KĄTUJE.... Ewentualnie Tygrysem

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Mój kolega ma Tigera P grałem nim z 5 bitew i jest całkiem spoko ma dobre działo celne i dosyc szybkie niesteyt ma mały DMG, pancerz ma sredni poniewaz wiekszośc graczy wie gdzie strzelac, czasem trafia sie nie ogranieci gosciowie i strzelajac w najmocniejszą cześc pancerza widziałem takiego typka podczas bityw 2 razy facet w T32 strzelił w to samo miejsce w ta płyte co mam 212 mm i sie odbiło. Co do zarobków to nie pamietam.

Opublikowano

Tiger P o zarobkach się nie wyrażę, ponieważ nie gram nim ( może w przyszłości ). Pancerz doskonały 200mm w 1 części kadłuba w walce z nieogarniętym przeciwnikiem może narobić wiele zniszczeń. Odpowiednio ustawiając pancerz da się odbić T34 i nie tylko. Polecam.

Opublikowano

Dla mnie Tiger P zawsze był słaby... Jestem raczej zwolennikiem Tigera ;d Tygrysem P grałem raczej przelotnie żeby cokolwiek powiedzieć o Nim, ale kumpel gra bo idzie do Mausa, i twierdzi że ciężko wyjść na plus z kasą.

To twój kolega musi być nie ogar bo jak nie miałem premki ani czołgu premium, tygrys P to był moneymaker przez pewien czas. Tym czołgiem trzeba się bardzo postarać aby wyjść na minus. Działo może nie ma takiego dmg jak IS ale jest za to celne i ma dobry rif i pene.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ok ok i tak kupiłem ten czołg w miarę dobry jest tylko do dupy z działem bo działo 8,8cm KwK 36 L/56 i teraz nie wiem co ulepszyć Wieżyczkę czy na Działo 8,8cm KwK 43 L/71 co lepiej Wybrać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...