Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z trawy i roślin nie wypadają nasiona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer ogólnie publiczny bukkit z modem Balkon's Weapons Mod (jeśli źle napisałem sorry) i z np. z trawy nie lecą nasiona tak samo z arbuzami i kakaowcem nie wiem co zrobić jak będzie trzeba dam IP serwera razem z gotową paczką. Proszę o pomoc daje like :)

Opublikowano

Rusz głową:

- Balkon's Weapons Mod Problem

- Balkon's Weapons Mod Minecraft nasiona nie dropia

========

Nie sprawdzalem poszukaj czegos w tym stylu

mca.png
Opublikowano

Antiad, antirelog, authme, essentials (chat, spawn), factions, figadmin, foundDiamonds, ItemStay, PermissionsEx, PEXrank, WorldEdit, WorldGuard, WorldSaver, ZavAutoMessager.

Jest to na BUKKIT MCPC 1.4.6. + plugin Balkon's Weapon Mod

Opublikowano

Spróbuj usunąć WORLD i stworzyć jeszcze raz

Nie nabijam postow ani nie troluje tylko próbuje pomóc jak nie chcesz do nie musze

mca.png
Opublikowano

Jeżeli zainstalowałeś mod który wyłącza drop, następnie w internecie znajdziesz taki który drop włącza to ci nic nie da. Byś musiał pobawić się modyfikacją tą od środka i przywrócić drop.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Nie usunę World po juz ludzie grają na serwerze jeśli ktoś chcę to mogę dać link do tematu nie będę tu reklamował. Możliwe że WorldGuard lub Factions coś blokuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...