Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukazywanie opiekowania nad działem.

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy na dole każdego działu jest

Forum prowadzone przez: 

I najczęściej mamy tam KidMod xxx, Moderator xxx

I kończy się.

Czasami jest, że Coders się opiekuje.

W dziale Tworzenia Stron WWW mamy inaczej.

Mianowicie :

http://scr.hu/0ypy/4s5tk

Wiem, że to mało. Ale jak już ktoś tak ma, to albo niech będzie miał też Paradisia, jak jakimś cudem ta kategoria ma większe uprawnienia. Albo niech wszyscy moderatorzy będą mieli coś takiego.

Dla mnie to trochę dziwne. Wiem, że mały napis, ale jest moderatorem jak każdy, więc raczej to powinno być traktowane jako wpis tylko w Moderator WWW

Opublikowano

Chyba Kaś jest Leaderem działu, przynajmniej powinien bo jest najdłużej modem tak więc o co cho?

czarq. też jest liderem działu (jak się nic nie pozmieniało). A nie ma czegoś takiego.

Opublikowano

Ponieważ np. Kaś nie jest oficjalnie moderatorem tego działu, jest po prostu jego opiekunem. Sam nie raz miałem prawa moderatora w dziale CA, BF i Maple Story. Bo ludzie się np. opierdalali albo potrzebowali tymczasowej pomocy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ponieważ np. Kaś nie jest oficjalnie moderatorem tego działu, jest po prostu jego opiekunem. Sam nie raz miałem prawa moderatora w dziale CA, BF i Maple Story. Bo ludzie się np. opierdalali albo potrzebowali tymczasowej pomocy.

Aha.

No to close ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...