Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] wejscie na server kolegi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem server metin2 hamachi na plikach by terenzo.Mi wszystko dziala.Koledze wyskakuje blad polaczenia z serverem a raz wchodzi do wyboru postaci wybiera postac laduje mu sie i go wywala do logowania,niewiem dlaczego.W hamachi u mnie jest,maszyna dziala,port map dziala(porty wszystkie zielone).w root probowalem i zkoncowka 100 i z koncowka normalna.w port mapie jest koncowka normalna.uzywamy launchera mc v2 glowa sury.Patrzal rowniez w zaporze z zaawansowanymi ustawieniami nic mu nie blokuje wszystko ma zielone ja rowniez.

Pong juz byl zmieniony bo pobieralem ''gotowca terenzo maszyny'' mi dziala normalnie kolega ma blad polaczenia

W Maszynie ustawione Bridget Adapter --> Hamachi Network interaface

maszyna w interaces poprawnie skofigurowana pierwsze ip z normalna drugie z koncowka 100.

ie068n.jpg
Opublikowano

Wyłączyłeś firewall'a ? Odblokowałeś porty? Wyłączyłeś swojego anty wira i kolega też ? Popróbuj z tego co ci napisałem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Widzialem to co napisales w temacie innym i to chyba identyko.Antyvirus niema nic do tego kiedys tez robilem i antyvirus dzialal.Mam avasta mi nic nie wyskakuje ze blokuje ani jemu.Porty oblokowane przeciez glupi nie jestem nie robie servera pierwszy raz..Po co mam wylaczac firewala skoro mi dziala ?

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...