Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące NFS World

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań dotycząchych tej gry.

1.Czy gra jeszcze ktoś w to?

2.Czy trzeba wydawać kase prawdziwą żeby być dobry w tej grze.

A i czy macie jakieś porady dla nowego gracza?

Opublikowano

1. Grają wszyscy obecni w tym dziale.

2. Tak/nie. Zależy. Ale głównie chodzi tu o boosty, czyli TAK.

Rady? Graj tylko wyścigi multi, najlepiej sprinty. Możesz używać hacków/botów-są na forum.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Witam mam pare pytań dotycząchych tej gry.

1.Czy gra jeszcze ktoś w to?

2.Czy trzeba wydawać kase prawdziwą żeby być dobry w tej grze.

A i czy macie jakieś porady dla nowego gracza?

Z racji tego, że jesteś początkujący, zapraszam: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

oczywiście ma w większości rację, ale da się przeżyć i czerpać przyjemność z gry. Oczywiście, prędzej czy później będzie Cię na tyle korciło, że kupisz SB.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Tak gram w tą grę od 3 lat czasami się nudzi bo jest teraz mało wyścigów na dzień nie tak jak kiedyś że było ich coraz więcej wraz z lvl. "/

Ale mimo to graczy jest naprawdę dużo.

Nie nie musisz wydawać kasy by dać sobie radę z innymi jeśli masz słabe auto i mały lvl to nie wylosuje ci kogoś na 60 lvl z dobrym autem.

Kilka porad:

Mniejsze felgi dają lepsze prowadzenie i przyspieszenie, duże felgi dają większą stabilność przy dużych prędkościach ale zmniejszają przyczepność na zakrętach. (Optymalny rozmiar to 18")

Nie mam czasu na więcej dam ci parę starych kodów do gry może któregoś nie masz, wpisuje się je na stronie.

Nissan GT-R F7P9-SWL2-GTA6-8QNZ [Na zawsze]

Alfa Romeo 8C Competizione A-SPEC 3ERH-HVYB-6BHX-DZQ9 [Na 1 dzień]

Mclarena F1 GLR6-3DVU-2G6A-C88X [Na 1 dzień]

Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8 [Na zawsze]

Audi R8 LMS ULTRA BN3E-ATM5-GLEM-R4Q8 [Na 3 dzni]

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Mniejsze felgi dają lepsze prowadzenie i przyspieszenie, duże felgi dają większą stabilność przy dużych prędkościach ale zmniejszają przyczepność na zakrętach. (Optymalny rozmiar to 18")

Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Jakieś dowody na to? Bo wydaje mi się to nieprawdopodobne.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Z felgami to nie prawda ;x. Używałem rozmiarów od 17 do 21 zmian nie zauważyłem.

Poza tym gra dużo ludzi, autka za IGC są dość dobre, wyścigi to trochę boli jednak bo mało racja. Dawno nowych tras nie widziałem. Ogólnie boosty można zarobić na aeriagames.com. Ja sobie tak lajtowo robię te reklamki i 500-600 AP na dzień idzie wyciągnąć ale trzeba naprawdę dużo czasu. Ja osobiście zarabiam teraz około 300 dziennie.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Z felgami to nie prawda ;x. Używałem rozmiarów od 17 do 21 zmian nie zauważyłem.

Poza tym gra dużo ludzi, autka za IGC są dość dobre, wyścigi to trochę boli jednak bo mało racja. Dawno nowych tras nie widziałem. Ogólnie boosty można zarobić na aeriagames.com. Ja sobie tak lajtowo robię te reklamki i 500-600 AP na dzień idzie wyciągnąć ale trzeba naprawdę dużo czasu. Ja osobiście zarabiam teraz około 300 dziennie.

Spróbuj z Lotus Europa S.

Podobnie jak i Porsche 911 Carrera S

To to samo co Body Kit szerokie sprawiają że auto lepiej się trzyma drogi i jest stabilniejsze, zmienia też wagę auta.

Najbardziej to widać przy Lamborghini Murcielago LP-640.

Żałuję że usunąłem mu Body Kit. "/

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Z jednej strony jak chcesz czerpać przyjemność z gry, to i bez boostów dasz sobie z tym radę, nie koniecznie musisz wydawać prawdziwie pieniądze by być "Dobry" Zupełnie inaczej jest, kiedy chcesz być "Najlepszy" To już inna bajka :) A z kodów wyżej podanych działa tylko ten na Nissana GT-R.

9amUS1C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...