Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W co iść VK3601H czy VK3001H?

AxonerPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jest czy preferujesz medy czy ciężkie na szczęście chyba potem możesz odbić do tygrysa :) z VK DB można ja gram vK DB jak muszę :) ale dalszych medów robić nie będę chyba że wreszcie od VKDB zrobią linie do Leoparda

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Zdecydowanie Vk3601H.

Jak napisał Flap grając tą linią dojdziesz do E-100.

Ma bardzo dobre działo.

Sprawdza się w roli snajpera.Świetny support.

Opublikowano

Bierz vk3601H, poniważ ma dobre działo(celne,obrażenia), ładnie penetruje, a jak jesteś dobrym graczem to nawet na nim wiele zarobisz. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie jest mod tego działu bo ile razy można zakładać ten sam temat ( jakieś 2-5 dni temu był ten sam temat co lepsze ), a żebym nie było że jestem chamem to idź w VK 3601 ( H ) ponieważ ma ona wspaniałe działo ( celne, DMG a przede wszystkim PEN ) jest w miarę szybka no i jak ktoś lubi grę inna niż randomy to ten czołg w 100% nada się na kampanie 6Tieru.

Opublikowano

Dziękuje wam niestety kolega mnie namowil na vk3001h zbadalem :( niestety

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Zdecydowanie VK3601H. Ma ciekawsze drzewko od VK3001. I lepiej, wygodniej się gra.

/gif

Opublikowano

Same pomocne posty w tym temacie :rolleyes:

Obie vk mają te same działa. Vk 3001h jest mniej opancerzona ale bardziej mobilna a vk 3601h jest bardziej opancerzona i mniej mobilna i bardziej podchodzi pod ciężki czołg.

76561198001815076.png
Opublikowano

Te same działa mniej opancerzony i mobilny hmmm ciekawe...

Jak sie nie możesz zdecydować to sobie zadaj pytanie, czy chcesz iść w medy (e-50m) czy w ht (e-100)

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak sie nie możesz zdecydować to sobie zadaj pytanie, czy chcesz iść w medy (e-50m) czy w ht (e-100)

O czym ty teraz gadasz? Przecież w MT idzie się przez VK 3001H, a nie 3001P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

O czym ty teraz gadasz? Przecież w MT idzie się przez VK 3001H, a nie 3001P

W żadnym moim poście nie wymieniłem VK 3001P, zresztą nikt jej nie wymienił, więc nie wiem skąd ty ją wytrzasnąłeś.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...