Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

synek mnie meczy że chce cos do grania przenośnego

mam takie pytanie bo patrzylem na tablety narazie i mam na oku

tf700t asusa i shiru 10 shogun ultimate, nie wiem czy kupic mu ktorys z tych tabletów czy może jakiś fajny telefon ipod lub smartphone.

moze ktos cos poradzic?

Opublikowano

patrzylem na internet i zauważyłem padphone czyli smartphone+stacja=telefon+tablet.

Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest coś podobnego na rynku lub czy ten padphone asusa wystarczy żeby chodziły przyzwoicie wszystkie gierki

Opublikowano

Ten, padphone to bardzo uniwersalne zastosowanie. Z pewnością będzie dobry do gier, i wymagających aplikacji.

Chodź, ja wolałbym osobiście SGS III - Tylko dla dzieci nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem ponieważ, upadnie na chodnik i potłuczona szybka, a wymiana 950 zł. Poza tym, wynoszenie takiego sprzętu może być ryzykowne ze względu na wartość tego telefonu, a wiadomo juma nie śpi juma czuwa, juma zawsze coś zajuma.

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

Jesli chodzi o urzadzenie multimedialne w miare wydajne zeby ciagnelo nowsze gry to mysle ze asus tf700t bedzie najlepszym wyborem. Ma dobry podzespoly (tegra 3, 2gb ram) wiec przez przynajmniej rok beda dzialaly na nim najnowsze, najbardziej wymagajace aplikacje i gry. Jak nie masz tyle pieniedzy to shiru 10 shogun ultimate jest tez bardzo dobrym tabletem w swojej cenie, podzespoly tez powinne pozwolic na nowsze gry i plynne dzialanie calego systemu.

Opublikowano

Polecam tablet plug 10.1. Android 4.1 jelly bean. Ma mutlitoucha, tani bo 900 zl,bateria trzyma 10h.

Przez najblizszy prawie caly rok najlepsze apki beda na niego dostepne.

image.png 

Opublikowano

A mi się wydaje, że na początek fajna byłaby xperia Play. Do tego jest to typowy telefon i zawsze będzie kontakt z dzieckiem. Do tego jest mały i poręczny; wszędzie można go wziąć (jak to telefon :P). Poniżej link.

http://komorkomania.pl/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-play-telefon-konsola-z-androidem-zaprezentowany

Nie wiem ile synek ma lat, ale wnioskuję po wypowiedzi, że nie za wiele. Nie polecam zatem kupować Galaxy Note 2 ani SGS III, ponieważ to są bardzo delikatne urządzenia. A wiadomo jak to dzieci potrafią. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...