Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smporadnik

Depresja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaraz sprawdze ;]

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Gość Mounthains
Opublikowano

często buxy nie wypłacają ^^

na tych stronach wypłacają kase na paypal?

Opublikowano

czasochlonne to jest ;p jak dla mnie lipa ;p jest to stare bo pewnie wiekszosc to zna juz ;] ale dobrze ze to napisales przyda sie dla nowych ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Ja natomiast miałem swój sposób na sm-y ^^ po prostu robiłem konto na fotce z zdjęciem jakiejś laski w opisie miałem kto chce moje nagie fotki PW i oni pisali że chcą fotki to im 1 wysyłałem na e-mail a jak chcieli więcej fotek to podawałem im kodzik typu wyślij game bla bla bla koszt 2,44 zł za np. 5-10 fotek i nie zawsze to wychodziło ale trzeba być cierpliwym ja w swojej karieże przez tydzień uzbierałem ponad 1000 sm-ów ^^ no i 64 zł na komie(ale to już inna bajka) jest to czaso chłonny sposób ale już raczej nie opłacalny bo już dużo osób tak robiło ale może znajdzie sie jeszcze jakiś frajer hehe

468x60clear.png<-- jest bez refa :)
Opublikowano

Dobra daje tego + ;]

A znasz jakieś inne Buxy które wypłacają kase?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Sorry ze ci to pisze

ale jest rażący blad w twojej "pracy"

a mianowicie z poczatku "pokarze" pisze sie pokaze....

to na przyszlosc

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Mozecie dokladnie opisac jak przelaz z upbox pieniadze na pay pal ??

Dodam Ze jak chce kupic sm i biore platnosc pay pal otwiera mi sie strona zeby dokonac platnosci pisze cos takiego

Powiąż kartę, aby wykonać płatność błyskawiczną

Aby sfinalizować tę płatność, dodaj do konta PayPal kartę debetową lub kredytową. Karta zostanie obciążona tylko wtedy, kiedy kwota transakcji przekroczy saldo Twojego konta.

reklama

Opublikowano

Mozecie dokladnie opisac jak przelaz z upbox pieniadze na pay pal ??

Dodam Ze jak chce kupic sm i biore platnosc pay pal otwiera mi sie strona zeby dokonac platnosci pisze cos takiego

To jest jedna z opcji ale jest też 2 to jest środki z konta i to trzeba wziasc a nie karte kredytową i wtedy wystarczy emial podac wejsc na swoje konto PayPal i tam będzie w zapłaty / finalizacje od Gameforge czy chcesz blblblbalal kupic SM za blellbelebl i klikasz ok wpisujesz jeszcze raz pass i gIt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...