Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Snajper

TheChri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka moje pytanie dotyczy snajpera w grze bf3. Umiał by mi ktoś odpowiedzieć na pytanie od którego poziomu snajpera dostaje się porządna broń taka która zabija jednym strzałem a za razem ma bardzo duży zasięg :)

Opublikowano

YY z tego co wiem to nie ma zadnej snajpy która bierze na 1 strzał ;) chyba ze walisz z bliska :)

staraj sie celowac w Heada to na 1 stzała ludzie schodzą :0 według mnie kazdy ma swoje upodobania. kazda snajpa jest poruwnywalna

Opublikowano

Jeste taka. M98B, lecz można ją mieć zapewne tylko przy premium BF3.

Tak, tylko i WYLACZNIE z premium w dodatku ona kosztuje 100zl poniewaz jest taka pro i zabija jednym strzalem w palec i ucho...

A tak na prawde to nie ma snajperki ktora zabija na 1 strzal chyba ze grasz HC, to zawsze (bolt-action oczywiscie).

Wedlug mnie najlepsza jest M98B bo pocisk najszybciej leci i nie trzeba celowac zbyt duzo nad lub obok celu zeby trafic. Takze ma najwieksze obrazenia. Lecz to w sumie nie robi roznicy bo to i tak nie jest 1hk. ;P

@edit

Chcialem Ci dac stronke gdzie masz statystyki etc ale nie wiem czy tak mozna tu na forum wiec napisz na PW to Ci podam. :)

Opublikowano

Jeste taka. M98B, lecz można ją mieć zapewne tylko przy premium BF3.

Co ty pierdzielisz? M98B jest do odblokowania bez żadnego dodatku. Jest dobra na dalekie dystanse ponieważ ma mały opad pocisku i dużą prędkość. Na średnie dystanse polecam Ci M40A5 bo posiada szybki bolt-action i 11 w magazynku. Tak czy siak na normalu trzeba trafiać w głowę więc tu jest tylko różnica głównie między zasięgiem skutecznym snajperki.

Statystyki wszystkich snajperek.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

w zasadzie to wszystkimi snajperkami mozna dobrze grac, tylko dana snajperka wymaga wprawy --> np. w 1 snajperce musisz celowac wyzej a w 2 nizej ;d, tak jak mowilem lata praktyki dla mnie bylo bardzo trudno zaczynac podstawowa snajperka, tera jak przwaznie gram to wole l96 ( premka ) albo m40a5 ;)

graphic.png
Opublikowano

Poziom.

Btw. Porownaj sobie wszystkie snajperki tutaj:http://symthic.com/ Jezeli dalej nie jestes pewien.

Ale statystyki Ci i tak nic nie dadza. Pograj z kazda kilka lub kilkanascie godzin i zdecyduj.

Opublikowano

a więc tak; M98B grałem na początku jak jeszcze premki nie miałem i muszę powiedzieć że jest bardzo dobra ( jedna z najlepszych nawet razem z premium )

ogólnie to gdy kupiłem dodatek fajna się okazała L96 spodobała mi się i gram nią do teraz jest naprawdę fajna w dodatku szczerbinka i średni celownik potrafią dobrze określić odległość i łatwo się z nich zabija nawet bez scopa x12 na duże odległości, ale to jest kwestia gustu jedni powiedzą że wolą JNG 90 inni że M40A5

Polecam ci jeszcze jedną MK11 MOD 0 jest to snajperka bardzo szybka o przeciętnym (niskim) Damage ale jak wspomniałem nadrabia to szybkością :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...