Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem internet w telefonie - T-Mobile (na kartę)

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Poszukuję kodu na internet w T-mobile w telefonie. Szukałem na ich stronie ale mi wyświetł się net za 9.08 zł ale piszę że na smartfona a ja chce na zwykły telefon. Czy ten kod by pasował także do zwykłego tela (nie smartfona) ?

Jak nie to czy znacie jakiś najtańszy pakiet neta w T-mobile na kartę? Chujowa sieć wg. mnie nie ma co, ale niestety koleżanka potrzebuję i się upiera że tylko T-mobile i nic wiecej/

Z góry dzięki za pomoc, będą lajki!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@UP problemu mi to nie rozwiązało ale no nic jesteśmy zgodni ;p

To jesteście pewni że zadziała ten net? Bo koleżanka mi własnie panikuję bo boi się 9 zł stracić:D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To nie ma znaczenia.

Kup ten pakiet i będzie on działał w 100%.

Jak można panikować o 9 zł ? -.-

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...