Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczcie sami...

eagames2134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie wygrał z jakiegoś pakietu za SB, a z tego co pamiętam, to wozy przechodniów mają/miały trochę inne neony.

Opublikowano

Trzeba było na jego profil i zobaczyć autka... Może to z tego egzotycznego pakietu za sb?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ten neon jest z pakietu świątecznego, który był dostępny rok temu wtedy co były 50K SB za 20zł sam wtedy kupiłem 400tyś SB i kupowałem pakiety szyby koła neony tablice i się dostawało takie neony.

Opublikowano

Ja też mam taki neon w magazynie, dropnął mi z wyścigu. O co chodzi tak wgl w tym temacie?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Są dwa wyjścia, jeden z nich to jak napisaliście kupiony neon rok temu lub bug, które chyba jeszcze nie został naprawiony, że po zminimalizowaniu i maksymalizacji okna gry ponownie to za którymś razem następuje nałożenie neonu lub vinyl'u na auto, na którym zostało się "nałożonym" w czasie wyjścia z kryjówki bądź wyścigu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Też mam taki dostałem za pakiet świąteczny za SB. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Nie rozumiem czegoś. Kilkanaście odpowiedzi takich samych? Nie macie już co napisać to nie piszcie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

To jest z egzotycznego mam nawet czerwony diament neon z egzotycznego, płomienie, rózowe X. wpiszcie sobie THEANTYCHRYST mam tego pelno na autach.

Mam niebieski taki neon.

Tylko że ja go dostałem za wyścig jakiś rok temu. ;)

Jest w magazynie nie pasuje mi do niczego. "/

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Sto razy powtarzacie te same posty, chodź odpowiedź już padła.

Zamknę, bo nie ma sensu dalej ciągnąć tego tematu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...