Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Interakcja z przedmiotami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio naszła mnie ochota stworzenia serwera publicznego. Stworzyłem go, testowałem, działało. Postanowiłem, że włącze sobie prawa gracza a wyłącze head admina.

I tu pojawia się problem. Wszystko pięknie działa, ale nie mogę wejść w "interakcje" z przedmiotami. Tzn. nie mogę ich używać... Nie wiem czym to może być spowodowane.

Oto link do moich Permissions.yml <PermissionsEx>

http://www.speedyshare.com/pRCzc/prawa.yml%3E

Oto skan do moich Permissions.yml

https://www.virustotal.com/file/2e2cd65cfefd99c80dc32310b25793cfaf189324b34aca020aaf605ddde32209/analysis/1357060733/

eJzzPbw5SyE7MS8xRyEvUSEyvzSkNCmVqyIotbIqv4iroLQ4M7EgM7UoBcTg8s3MS00uSkwr4fLNL80rSczMK-YyMjWFY0MAixsayA~~.png

Nie bądź żyła, subnij.

Opublikowano

Tylko KidMod ma modifyworld.*. Dodaj to samo do gracza. Zobacz też czy nie masz pluginów RPG, które ograniczają używanie przedmiotów.

Opublikowano

Nie mam pluginów RPG, podczas próby zniszczenia bloku który znajduje się na terenie który NIE ma cuboida pisze: "You are not Permitted to interact with NAZWABLOKU :( ZMieniłem to co pisał Why, nadal nic

eJzzPbw5SyE7MS8xRyEvUSEyvzSkNCmVqyIotbIqv4iroLQ4M7EgM7UoBcTg8s3MS00uSkwr4fLNL80rSczMK-YyMjWFY0MAixsayA~~.png

Nie bądź żyła, subnij.

Opublikowano

EssentialsProtect próbowałem, zaraz spróbuje usunąć ModifyWorld

Po usunięciu Essentials AntiBuild, Protect i Modifyworld zaczęło działać ;) Akalik i Kicknijmnie dostają po plusie ;d

Proszę jeszcze nie zamykać tematuu! Muszę to przetestować czy będzie działało

Teraz pomimo cuboida mogę niszczyć jako gracz i bez opa. Można zamknąć temat... Zrobię te pliki serwerowe od nowa z własnym Permissions. Dziękuję za pomoc ;)

Nie bądź żyła, subnij.

Opublikowano

Jak dodam Essentials Protect to nie mogę budować na terenie gdzie nie ma cuboid'a -.- Dobra można temat zamknąć

Nie bądź żyła, subnij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...