Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Balantia.pl , CAŁA PRAWDA.

EneDueRabe!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakryj nick i rozdawaj to, niech ludzie odejda z tego chorego serwera

a zaczelo sie od tego, ze hikari na swojej bufce na 20lvl mial 2x P :)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

zakryj nick i rozdawaj to, niech ludzie odejda z tego chorego serwera

a zaczelo sie od tego, ze hikari na swojej bufce na 20lvl mial 2x P :)

Po co ma zakrywać, ta postać jest na stracenie. Tak poza tym, nie wszystko tutaj zostało rozdane - mamy jeszcze więcej :)

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Po co ma zakrywać, ta postać jest na stracenie. Tak poza tym, nie wszystko tutaj zostało rozdane - mamy jeszcze więcej :)

Dokładnie

Zaczęło się od tego, że HIKARI w 2 DZIEŃ SERWA dał kolesiowi PARTE+9, a kowal w DT NIE DZIAŁAŁ :)

Part +9 to ja mialem tyle, ze gildi rozdawalem za free.:P

Ene Due Rabe ..

Kto sprzeda ten Kabel...

Opublikowano

W której minucie tego filmiku widnieje przekazywanie ekwipunku przez administratora graczowi?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

W której minucie tego filmiku widnieje przekazywanie ekwipunku przez administratora graczowi?

Dozorca mowi sam za siebie :).
00381637475378013724.png
Opublikowano

Hahaha, wiedziałem że tak będzie, dlatego nie gram na tym syfie już. Hajs się zawsze musi zgadzać, a Hikari widocznie się nie zgadza, więc pozdrawiam i czekam na upadek serwera :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

A może kupił w Item Shopie, tylko mu nie doszło (była taka sprawa na forum Balanti) i w takiej sytuacji Welnes zwraca?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A może kupił w Item Shopie, tylko mu nie doszło (była taka sprawa na forum Balanti) i w takiej sytuacji Welnes zwraca?

Perły? Te przedmioty są już ponad tydzień, nie uda im się tego po prostu usunąć. Pamiętaj, że to nie tylko perły, tylko wiele przedmiotów wbitych na +8/9.

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

a na mnie mowicie ze jestem pies na kase i rozdaje eq :) Powiedzialem ze to gowno upadnie i tak sie stanie bo sami spierdola serwer tak jak sensual zjebal aviste a potem zwalil na mnie

ban.gif

Opublikowano

Dzisiaj po nagannym zachowaniu i zerowej aktywności zespół Balantia.pl opuszcza [GA]Bambos razem z banicją konta perm.

Cytat z forum Balantii, szkoda, że tak się potoczyły losy tego serwera, zarobili swoje ludzie pograli i tyle.

Opublikowano

Dzisiaj po nagannym zachowaniu i zerowej aktywności zespół Balantia.pl opuszcza [GA]Bambos razem z banicją konta perm.

Cytat z forum Balantii, szkoda, że tak się potoczyły losy tego serwera, zarobili swoje ludzie pograli i tyle.

norma.. to było do przewidzenia :)

sygnatura.png

Opublikowano

Heh, a sprawdźcie sobie logi gracza: "kkriger", od welnesa dostałem 20k SM ^.^

//Sensu, spiesz się... żeby welnes nie zobaczył i nie usunął konta.

Bo już raz chciał to zrobić, i rozpierdolił całą bazę - i dlatego konta pobugowało. ^^

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...