Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M3 Light? ROSYJSKI! lol :P

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, postanowiłem sobie, że pójde w nową linie amerykanskich czołgów (z 8.2) i podczas bitwy patrzę jakiś dziwny m3 light z rosyjską gwiazdką... w drzewku technologicznym nie znalazłem żadnego m3 light'a ani w amerykańskim drzewku, ani w sowieckim :O wyjasni mi to ktoś? znalazłem jedynie m2 light ale to 2 tier a na ss'ie wyraznie widac 3 :O

shot019jp_xwnqpqw.jpg

Opublikowano

Też to widziałem i się dziwiłem, może kiedyś ten tank był ale go usunęli i został niektórym ? Albo dali go kiedyś w prezencie ?

Opublikowano

A to nie jest ten co każdy dostał na święta ?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

wątpie.. rosjanie nigdy nie mieli m3 lighta.. to amerykanski czolg nawet sksztalty kadluba itp przypominają ze czolg usa..

edit: nie, ten na swięta to byl t1e6 2 tier.

Opublikowano

Boże...

To jest czołg prezent nie da się go kupić ani zbadać można go tylko dostać np wygrywając jakiś duży turniej ESL lub kupując go w sklepie z prezentami można też dostać taki czołg od WG.

A jest on rosyjski ponieważ w czasie drugiej wojny światowej ZSRR i Wielka Brytania współpracowały ze sobą i W. Brytania wysyłała do ZSRR swoje czołgi. (To tak w skrócie)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Boże...

To jest czołg prezent nie da się go kupić ani zbadać można go tylko dostać np wygrywając jakiś duży turniej ESL lub kupując go w sklepie z prezentami można też dostać taki czołg od WG.

A jest on rosyjski ponieważ w czasie drugiej wojny światowej ZSRR i Wielka Brytania współpracowały ze sobą i W. Brytania wysyłała do ZSRR swoje czołgi. (To tak w skrócie)

A nie jest to czolg przypadkiem dla nowych graczy po zrobieniu tutorialu ( 8 "misji") z zalaga 100%

http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/ussr/m3_stuart_ll/

a tak z ciekawosc skąd brytyjczycy mieli czołgi usa? m3 light to raczej nie jest brytyjski czolg.. po nazwie to wnioskuję...

może dlatego że USA i Brytole byli w sojuszu? a potem brytole oddali zlom ruskom :)

Opublikowano

Nie ;)

Za skończenie treningu jest M3 stuart

chyba jednam M3 light, na czolgopedii nie ma m3 stuarta w radzieckim drzewku lekkich tankow a ten dawany za tutorial byl rosyjski bo mialem

Opublikowano

Już wiem w czym rzecz :D

Zmienili nazwę M3 stuarta na M3 Light, bo wczęsniej były 3 M3 stuarty prem tank radziecki, prem tank USA i zwykły USA więc zmienili nazwę tego radzieckiego.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak by ktoś miał wątpliwości:

http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/ussr/m3_stuart_ll/

M3 Light to nie M3 Stuart

http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/usa/m3_stuart/

@Edit:

Dobra teraz popatrzyłem na ss-a i zgupiałem... o.O

Wszystko jest ok.. zmyliłeś mnie tym przybliżeniem

x

Opublikowano

Po ukończeniu któreś misji dla nowych graczy się go dostaje lub dostawało? Można było go dostać z okazji nowego roku. W tym roku dostało się T1E6, rok temu Tetrarcha a dwa lata temu tą popierdułkę.

76561198001815076.png
Opublikowano

Po ukończeniu któreś misji dla nowych graczy się go dostaje lub dostawało? Można było go dostać z okazji nowego roku. W tym roku dostało się T1E6, rok temu Tetrarcha a dwa lata temu tą popierdułkę.

Dostawało się go jako prezent 3 lata temu. Tak jak Tetrarcha 2 lata temu..

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...