Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dalej?

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, dziś pobrałem nfsa po długiej przerwie i zastanawiam sie czy nie kupić jakiegoś autka, mam prawie 17 lvl i koło 140k kasy. widziałem, że zmienił się podział aut od klasy a do e, kiedy polecacie wymienić początkowe auto? Jeżdzę nissanem silvą, nic nie tuningowałem bo szkoda kasy według mnie, z której klasy kupić auto zaraz po tym początkowym?:)

Opublikowano

Kup sobie jeśli nazbierasz kaske, Lotus Europa S ( mowa o IGC) Nie wiem sprawdzają się bryczki z innych klas bo nie kupowałem. Masz tam na forum taki poradnik jakie auto wybrać za IGC więc skorzystaj z niego. Poza tym jak zechce ci się jeździć Silvia to jeździj ale troche czasu zajmie Ci nazbieranie na Lambo z klasy A. Polecałbym Ci wbić troszkę większy lvl, i kupić boost, a za niego dopiero autko.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Radzę uzbierać kilkaset tysięcy na średni wóz z klasy C, wybierzesz sobie według preferencji. Przypomnisz sobie jak się jeździ, a w międzyczasie będziesz zdobywał forsę na samochód z klasy A. Z tym zakupem radzę się wstrzymać do końca tygodnia ponieważ (mam nadzieję) będzie rotacja - zmiana samochodów dostępnych za IGC.

Jakbyś miał jakieś pytania co do samej gry to zajrzyj: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...