Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] ZRZUT !

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie kupując na snajperze ZRZUT wyposażenia PUSTYNA LUNETA SNAJPERSKA , WZÓR KARABINU M95 do tego inne przedmioty . I chcialem sie zapytac co mozna tam dostac czy to sa dodatki typu: magazynki kolby lufy ? :D

E9mwj60.png

Opublikowano

Zgadza się , dzieki temu zrzutowi na mechaniku mam po kilka tyś szt. bandaży i strzykawek :))))

a czekam na M145 na zawsze..... chyba się nie doczekam....

x

Opublikowano

Kiedyś można było wylosować bardzo fajne rzeczy teraz już mniej.

Obecnie możesz wylosować bardzo dużo bandaży i strzykawek jednak coś oprócz tego uda ci się wylosować więc decyzja czy chcesz losować czy nie zależy od ciebie :D

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Ja akurat za czwartym razem jebłem celownik m145

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Ja dzisiaj 4 razy próbowałem dostać M145 i dostałem takie gów*o że słów brak -.-

Trzymaj się z dala od tego czegoś chyba że masz 100k funds na zbyciu (dla strzykawek oczywiście)

LOL

Opublikowano

aa :) dzieki za info . A jest jakis sposob zeby zdobyc w PEWNY I ZAUFANY sposob nie chodzi mi tu o normalne kupienie tylko jakis zrzut czy tam pakiecik w niskej cenie

E9mwj60.png

Opublikowano

pytanie mam do was

czy jak da was to bardziej opya sie kupic 100strzykawek za 1k funds czy te osowania?;f tak sie pytam ;d nie żebym chcia ;c

@TEMAT

w zestawach masz dobre dodatki najepszy zestaw da snipera to jak narazie jtiger :) i ten zestawik poecam najbardziej ;)

YAY

Opublikowano

best pisto to poecam ci m1999 eite :) a tani to on nie jest..... mozesz też zwyky m1999 kupić ;p tańszy ;)

YAY

Opublikowano

A jaki pistolet polecacie w miare dobrej cenie ?

Napisz, który masz level. Ja polecam mp443 veteran, lub p226. Mają dużo naboi i są bardzo celne.

Opublikowano

Zgadza się , dzieki temu zrzutowi na mechaniku mam po kilka tyś szt. bandaży i strzykawek :))))

a czekam na M145 na zawsze..... chyba się nie doczekam....

Nie opłaca się pustynny 145, jest bardzo podobny do reddota, lepiej polować na zwyczajny.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...