Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Sprawdzenie mojej koncepcji gry.

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym aby doświadczony gracz zobaczył czy dobrze rozumiem grę. Czytałem wiele poradników i połączyłem je sobie w głowie i wyszło to co zaraz napiszę.

Najpierw bronie, AK47, czytałem , że jest to broń o dużej mocy wielkim rozrzucie itp... chyba nauczyłem się panować nad nim, ale nie wiem czy dobrze. Chodzi o to,że podczas krótkich akcji (1-10m) strzelam full auto jadąc celownikiem w dół, a następnie w lewo.Na dłuższe odległości nie wiem czy strzelać 2-3 strzały czy szybko po 1 strzale. Jeśli czegoś nie podałem o ak47, a jest ważne, to proszę napisać w komentarzu.

Teraz m4a1,w porównaniu do ak47 jest przede wszystkim droższa, ma mniejszy rozrzut co oznacza, że łatwo ją opanować.Gdy wróg jest (1-10m) ode mnie strzelam full auto gdy jest już 20 m strzelam seriami po 3-4 strzały.

AWP, nie tak często ją wybieram, ale czasami tak. Staram się kupić do tego deagle + kamizelkę z kevlaru wraz z hełmem dodatkowo jeśli są pieniądze to granaty. Próbuję jak najmniej wychodzić na otwartą przestrzeń, campie.To tyle jeśli chodzi o AWP co wiem.

Gdy jestem w CT staram się co rundę kupować defusal kit, niezależnie od drużyny jeśli to możliwe kupuję kamizelkę z kevlaru wraz z hełmem.Gdy wróg jest daleko strzelam w przypadku AK47 tak: Strzał,bieg,stop,Strzał itd... gdy M4 tak samo, tylko po 3-4 strzały.

To wszystko jeśli chodzi o moją wiedzę, doświadczeni gracze, możecie podać mi jakieś rady by lepiej się grało, uzupełnić moją wiedzę etc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Opublikowano

1. Nawet dobrze, ale ja skręcam w prawo, strzelaj po 2-3 bo przy 1, ale szybkim też robi się spory rozrzut.

2. Idealnie

3.Norma

4. Także norma.

Powiem ci, że jesteś ponad przeciętnym graczem według mnie, ale każdy ma swój styl gry.

Opublikowano

Podczas gry, celownik miej zawsze tuż za ścianą, gdzie przeciwnik mógłby siedzieć, nie celuj w ścianę, niebo - chuj wie gdzie, tuż za, żebyś nie marnował czasu na celowanie. Używaj fleshy, smoków, he, granaty to jest przewaga i to ogromna, ale używaj ich mądrze. Z czasem nabędziesz umiejętności, celności, intuicji i będziesz hulał na lanach jak głupi. : )

Opublikowano

Jest ok, nie licz na jakieś poprowadzeniu cię na lepszego skilla, bo żeby do tego doszło musiałbyś pokazać nam troche demek filmików.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

1. Full auto na bliskie odległości bij tylko przy większej ilości przeciwników. 1vs1 lub 1v2 przyceluj spokojnie w głowę i strzelaj po kilka strzałów.

2. Pamiętaj, żeby nie panikować i spokojnie przymierzyć.

3. Nie bój się wychodzić na otwarte przestrzenie, ale stój niedaleko miejsca, gdzie można się schować. Trenuj na serwerach awp lub dm fast zoomy i no scope (strzał i zaraz po strzale, jeszcze przed włączeniem zooma kolejny strzał. Zyskujesz na tym kilka cennych sekund).

4. Nie zawsze kupuj defa. Jeśli grasz mixy, umówcie się, że jeden gracz na każdego bs'a kupuje defa. Wtedy trzech pozostałych zaoszczędzi pieniądze, a defa będzie mógł zebrać po drodze, jeśli ktoś padnie ;) Kevlar kupuj tylko wtedy, kiedy kupiłeś dobrą broń i zostaje ci tylko na niego pieniądze, a przeciwnicy grają eko. Bez keva strasznie łatwo stracić broń.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dzięki bardzo za porady, od razu lepiej mi się gra z m4 :D

ktoś jeszcze coś doda czy modek ma zamknąć?

Opublikowano

@costa1500 wprowadza Cię w błąd, defa kupuj zawsze. Grałem wiele turniejów i def to podstawowa rzecz, którą kupić w ct trzeba, bo podniesienie to jest strata czasu, a czas do wybuchu leci nieubłaganie, czasami te 0.5sekundy znaczy baaaaaardzo dużo, uwierz mi. Kupuj defa zawsze, chyba, że grasz FFA itd, to nie kupuj nigdy xD

@Pomysł

Wstaw na NewGame amxa i wstaw plugin z nieograniczoną liczbą granatów i ćwicz fleshowanie, smokowanie, bo granaty to wielka przewaga : )

Opublikowano

Damianero, a czytałeś do końca to co napisałem? Jedna osoba na jednym bsie, druga na drugim. Nie rozbiegacie się, to def zawsze na bsie będzie leżał -.- Jak oczywiście masz kasę, to kupuj, ale jeśli grasz eko, to niech tylko te dwie-trzy osoby kupią.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...